Gözler Final-Four’da

Play-Off’larda başarılı maçlar çıkartarak adını Final-Four’a yazdıran Torku Selçuk Üniversitesi’nde hedef Beko Basketbol Ligi. Basın Sözcüsü Öten, teknik heyet ve oyunculara güvendiklerini söyledi
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele veren ve başarılı bir sezonun ardından önce play-off oynayan ardından da Final Four’a kalmayı garantileyen temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde hedef Beko Basketbol Ligi.

30 Nisan- 1 ve 2 Mayıs tarihleri arasında Yozgat’ta oynanacak olan ilk final mücadelesi hazırlıklarını Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde sürdüren Selçuk Üniversitesi çalışmalarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Final maçlarında başarılı maçlar çıkartarak tekrar Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten” Hem ligde hemde Play-Off’larda başarılı maçlar çıkartarak final four’a kaldık. Önümüzde zorlu maçlar bizi bekliyor. Hedefimiz burada oynayacağımız maçları kazanarak tekrar Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce ve kadroya sahibiz” diye konuştu.

Öte yandan TB2L’de Final Grubu çift devreli lig usulüne göre yapılacak. İlk Final Grubu mücadelesi 30 Nisan- 1 ve 2 Mayıs 2010 tarihlerinde Yozgat’ta oynanacak. İkinci Final Grubu maçlarına ise 7-8-9 Mayıs 2010 tarihlerinde İstanbul'daki Sinan Erdem Salonu ev sahipliği yapacak. Final Grubu’nda ilk sırayı alan takım 2009-2010 sezonu TB2L şampiyonu olurken, ilk iki sırayı alan takımlar TBL’ye yükselecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri