Gözler Fenerde

Aldığı mağlubiyetlerle kan kaybeden Üniversitespor, Ligin 12. haftasında Fenerbahçe Ülkere konuk olacak. Hazırlıklarını yarın tamamlayacak olan temsilcimiz sürpriz yapmayı hedefliyor

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele veren ve ligde oynadığı son 3 maçını kaybederek Play-Off yarışında önemli bir yara alan Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe Ülker maçının hazırlıkları yoğun bir tempoda sürüyor. Güçlü rakibi karşısında sürpriz hazırlığı yapan sarı-mavililerde moraller ise bozuk. Son olarak sahasında olaylı maçta Beşiktaş Cola Turka’ya yenilerek rakibinin altında kalan ekibimizde, kötü gidişe son vermenin hesapları yapılıyor.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını cuma gününe kadara aralıksız sürdürecek olan sarı-mavililer, cuma günü İstanbul’a giderek kampa girecek. Ekibimizde, Beşiktaş maçında diskalifiye edilen İlker Türel’in dışında eksik bulunmuyor. Mutlu akü Selçuk Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya, ligde zorlu bir fikstürün içine girdiklerini belirterek, “Beşiktaş’tan sonra şimdide Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Rakibin gücü ortada ama biz İstanbul’a teslim olmaya gitmeyeceğiz. Takımımıza güveniyoruz. Alacağımız galibiyetle gücümüzü yeniden göstermek istiyoruz” dedi.
POTADA DERBİ HEYECANI
Beko Basketbol Ligi’nde 12. hafta, Beşiktaş Cola Turka-Galatasaray Cafe Crown derbisine sahne olacak. Efes’in liderliğinde devam eden Beko basketbol Ligi’nde 12. hafta mücadelesi cumartesi ve pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Ligde haftanın açılış maçında, 4. sıradaki Türk Telekom, evinde 7. sıradaki Antalya Büyükşehir Belediye’yi ağırlayacak. 12. Hafta mücadelesinde, alt sıraları yakında ilgilendiren karşılaşmada, Kepez Belediye ile Casa TED Ankara Kolejliler, Antalya’da karşı karşıya gelecekler. 12. haftanın diğer maçlarında Oyak Renault, Erdemir’i konuk ederken, Pınar Karşıyaka ise Mersin Büyükşehir Belediye’ye konuk olacak. Pazar günü oynanacak maçlarda ise; Efes Pilsen-Darüşşafaka, Aliağa Pektim-Banvit ile karşı karşıya gelecek.
SAUNDERS’İ TAKIMA KEPEZ BELEDİYESPOR’DA
Kepez Belediyespor, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nden ayrılan ve 11 maçta 9,45 sayı, 8,4 ribaunt ortalamasıyla oynayan Amerikalı 2.03 m boyundaki forvet Edmund Saunders ile sezon sonuna kadar anlaştı. 1978 doğumlu Amerikalı oyuncu, 2006-2007 sezonunda Beykoz formasıyla Beko Basketbol Ligi’nde 16,52 sayı ortalamasıyla oynamıştı. Edmund Saunders, 29 maçta 479 sayı atmıştı. Saunders, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde 11 maçta 9,45 sayı, 8.4 ribaunt ortalamasını yakalamıştı. Amerikalı oyuncu, Antalya’ya gelerek Kepez Belediyespor’la ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, Edmund Saunders’ın transferiyle pivot mevkisindeki eksikliğin giderildiğini söyledi. Üner, “Gönül isterdi ki mevcut kadrodaki oyunculardan biri gönderilmesin. Mevcut kadromuzla sezonu tamamlamak isterdik. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynama niyetinde değiliz. Ama Kepez Belediyespor’un geleceği daha önemli olduğu için eksik mevkilerimizi transferle güçlendirmek zorundaydık” dedi. Bu arada Kepez Belediyespor Kulübü yönetimi, antrenör Halil Hüner’in raporu doğrultusunda, Kammron Harry Taylor’un sözleşmesini feshetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri