Gözler Erdemir’de

Üniversitesporda geri sayım başladı. Haftalardır galibiyete hasret kalan sarı-mavililerde herkes 28 Şubat Cumartesi günü oynanacak Erdemir maçına çevrildi. Hazırlıklar Cuma günü başlayacak
BEKO Basketbol Ligi’nde üst üste kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde yönetim, teknik heyet, oyuncular, kulüp çalışanları herkes gözünü 28 Şubat’ta Erdemir ile oynanacak karşılaşmaya dikti. Bu maçı kazanarak zorlu maçlar öncesi nefes almak isteyen sarı-mavililerde moraller yerinde. Önümüzdeki hafta oynanacak Türkiye Kupası maçları nedeniyle önümüzdeki haftayı maç yapmadan geçecek sarı-mavililer Erdemir maçının hazırlıklarına da Cuma günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda başlayacak. Temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligde kalma şansını arttıran Erdemir karşısında galip gelmek isteyen temsilcimizde oyuncular Cuma gününe kadar izin kullanacak.
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Erdemir ile final gibi bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Ligde maç kaybetme kredilerinin tükendiğini vurgulayan Çetinkaya, “Kazanmaktan başka çaremiz yok. Erdemir son haftalardaki çıkışıyla bizimle galibiyet sayısını eşitlemiş durumda. Bu maçı kazanarak zorlu maçlar öncesi avantaj yakalamak istiyoruz” diye konuştu.
Çetinkaya, Üniversitespor’un bu sezon ligde kalacağına kesinlikle inandığını belirterek, Bizim oynadığımız oyun ortada. Birçok maçı kaybetmemize rağmen sergilediğimiz mücadele ayakta alkışlandı. İlerleyen haftalarda bu mücadeleyi sonuca da yansıtarak en kısa zamanda alt sıralardan kurtulacağız” dedi.
ÜNİVERSİTE’NİN ZOR SERİSİ
Cengiz Karadağ’ın “final gibi 7 karşılaşma oynayacağız” sözünün ardından gözler o seriye çevrildi. Serinin ilk maçında 28 Şubat Cumartesi günü Erdemir ile deplasmanda karşılaşacak Üniversitespor’un önündeki 6 maçı şöyle: 21.hafta Pınar Karşıyaka, 22.hafta. Casa Ted Kolejliler(D), 23.hafta Kepez Belediyespor, 24.hafta Mersin Büyükşehir Belediyespor(D), 25.hafta Oyak Renoult, 26.hafta Beşiktaş(D) Öte yandan Konya Ticaret Borsası Kızılay Hastanesi'nde burun ameliyatı olan Baş Antrenör Cengiz Karadağ'a Merhaba Gazetesi olarak geçmiş olsun dileklerimizle acil şifalar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri