Gözler dış transferde

Geçtiğimiz günlerde her hangi bir açıklama yapmamasına karşın iç transferde önemli adımlar atan Konya Şekerspor, gözünü dış transfere çevirdi. Temsilcimiz 5 futbolcu ile anlaşma aşamasına geldi

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’da, teknik direktör İsmail kartal ile yola devam etme kararının alınmasının ardından iç ve dış transfer çalışmalarına ağırlık veriliyor. Yeşil-beyazlılar da, iç transfere kalacak futbolcular konusunda hocanın verdiği rapor yönetim tarafından masaya yatırılacak.  Burada yapılacak değerlendirmenin ardından, sözleşmesi devam eden öve yeni dönemde de kulüpte kalması istenilen futbolcular belirlenecek. Bilindiği gibi daha önce yapılan açıklamada, İsak, Şinasi, Hüseyin, Muhammet reis, Gürsel, Ömer Ali ve Emre’nin takımda kalması yönünde görüş bildirilmişti.

İÇ TRANSFER DEVAM EDİYOR
Şekerspor’da,  sözleşmesi sona eren ve yeni sezonda da yeşil-beyazlı formayı giymesi düşünülen futbolcularla ise hafta içerisinde görüşülerek yeniden anlaşma zemini aranacak. Teknik direktör Kartal ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul’a giden futbol şube sorumlusu Fatih Hıdıroğlu ve transfer komitesi üyesi Selim Uysal Konya’yla döndüler. Her iki yönetici de, teknik direktör İsmail kartal’ın verdiği raporu dün akşam yönetime sunacaklardı. Yönetim toplantısında kalacak futbolculara son şekil verilecek.
5 FUTBOLCU İLE SÖZ KESİLDİ
Yeşil-beyazlı takımda, dış transfer görüşmelerine de başlanıldı. Konuyla ilgili Şekerspor camiasından yapılan açıklamaya göre, dış transferde 5 futbolcuyla söz kesildi. Bu futbolcuların isimleri, transferleri imza aşamasına getirilmesi halinde spor kamuoyuna açıklanacak.  Öte yandan,  Ligin geçen yıl olduğu gibi yine 4 grupta oynanması ve maçların erkene başlayacak olması nedeniyle Şekerspor’da hazırlıklar büyük bir olasılıkla Temmuz ayının ilk haftasında başlayacak. Bilindiği gibi lig, 11’ere takımlı 3 ve 12 takımlı bir olmak üzere 4 grupta yapılacak. Gruplar önümüzdeki günlerde belli olacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri