Gözler Denizlispor’da

Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarından alınan puanlarla moral bulan Konyaspor Denizlispor hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı temsilcimizin tek hedefi evine galibiyet alarak dönmek

Ankaragücü galibiyeti ve Beşiktaş beraberliğiyle ikinci yarıya iyi bir giriş yapan ve 2 yarının ilk iki haftasında 4 puan alarak nefeslenen Konyaspor’da, gözler Pazar günü deplasmanda Denizlispor ile oynanacak önemli maça çevrildi. Pazartesi günü dinlenen yeşil-beyazlılar,bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün öğleden sonra Tatlıcak tesislerinde yaptıkları yenileme idmanıyla başladılar.  Antrenmana izinli olan futbolcular katılmazken, Sakatlığı süren futbolcular ise düz koşu ve ardından da kondisyon çalışması yaptılar.

Antrenmanda futbolcuların neşeli olması ve istekli bir görüntü vermeleri teknik adamları sevindirdi. Futbolcular, Denizlispor’u da yenecek güçte olduklarını, bunu en iyi şekilde değerlendireceklerini sözlerine eklediler.  Kartallar, bugün çift, yarın ve Cuma günü taktik çalışması yaptıktan sonra aynı gün Denizli’ye gidecekler. Yeşil-beyazlı takımın kamp yapacağı otel bugün belli olacak. Ancak, alınan bilgilere göre, kafile büyük bir olasılıkla Pamuk Kale de konaklayacak. Denizlispor maçının hazırlığı ise Cumartesi günü orada yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak.
Konyaspor’da, Denizlispor maçına ayrı bir önem verilmekte. Rakibin düşme hattında bulunan Hacettepe, Kocaelispor ve Ankaragücü’nün hemen üzerinde yer alması nedeniyle, Konyaspor maçına bir çıkış olarak baktıklarını dile getiren futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, “zor olacak ama, kazanan biz olacağız” dedi..  Konyaspor’un yeni transferlerle daha da güçlendiğini ve iki-üç hafta sonra bu futbolcuların tam hazır olmaları halinde kendilerini tutacak takımın olmayacağını belirten Düzkaya, Denizli maçı için şunları söyledi. “Bizim için önemli biri maç. Kazanmamız veya en kötü olasılıkla 1 puan almamız Konyaspor’u iyice rahatlatacak. Denizlispor ve ardından Antalyaspor ile yapacağımız iki maçta alacağımız 6 puan Konyaspor’un ligdeki yerini belirleme açısından da ayrı bir önem taşıyor.”
CİHAN’IN FORMU SEVİNDİRİYOR
Konyaspor'da sezon başından bu yana sağ bekte görev yapan ve son iki haftadır orta sahada oynayan Cihan Haspolatlı'nın performansında gözle görülür bir artış oldu. Konyaspor'un bu sezon başında Bursaspor'dan transfer ettiği 29 yaşındaki oyuncu Cihan Haspolatlı'nın son iki haftada gösterdiği performans herkesin beğenisini kazandı. Sezon başından bu yana sağ bekte görev yapan Cihan Haspolatlı'nın Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarında orta sahada oynamasıyla performansındaki artış dikkat çekti. Konyaspor'un ligin 18. haftasında deplasmanda oynadığı Ankaragücü maçında orta sahada oynayan Cihan Haspolatlı, attığı şık golle takımını öne geçiren isim olmuştu. Geçen hafta oynanan Beşiktaş maçında da Ayman ile orta sahada görev alan Cihan Haspolatlı, oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazandı. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Cihan'ın orta sahada sergilediği performansla göz doldurduğunu belirterek, önümüzdeki haftalarda milli takıma gidebilecek düzeyde futbol oynayacağını söyledi. Tecrübeli futbolcu Cihan Haspolatlı ise, orta sahaya geçmesiyle performansının arttığını ifade ederek, teknik direktör Giray Bulak nerede görev verirse elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. Bu sezon Konyaspor'da 17'si lig 1'i kupa olmak üzere 18 maçta forma giyen Cihan Haspolatlı, bin 585 dakika sahada kaldı ve 2 kez rakip fileleri havalandırdı.
VEYSEL CİHAN: ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK
Beşiktaş maçına takım kaptan olarak çıkan Veysel Cihan, rakibe oranla daha üstün taraf olduklarını ancak golü bulamadıkları için galibiyeti kaçırdıklarını belirterek “Çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi. İki haftada alınan puanların moral olduğunu kaydeden Veysel Cihan “Bana göre mücadelenin üst düzeyde olduğu keyifli bir maç oldu. Rakibe oranla daha istekli olan ve golü kovalayan taraf bizdik. Ama yakaladığımız az sayıdaki fırsatı değerlendiremedik. Galibiyeti kaçıran taraf olduğumuz için üzgünüz, fakat haftayı puansız kapatmadığımız içinde mutluyuz. Ligde alınan her puanın önemli olduğunu biliyoruz. Bu anlamda kaybetmemekte önemliydi. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde Denizlispor ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Artık bu saatten sonar tek düşüncemiz Denizlispor maçı olacak. Her geçen hafta daha iyi olan bir takımız. Denizli’den de istediğimizi alarak döneceğimize ve ligde puansal olarak yükselişimizi sürdüreceğimize inancımız tam” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri