Gözler Denizli'de

Hafta sonunda Denizlispor ile iç sahada karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları başladı

Torku Konyaspor’da, gözler Cumartesi günü iç sahada oynanacak Denizlispor maçına çevrildi. İki hafta Boluspor ve Rizespor karşısında alınan yenilgilerin ardından Cumartesi günü Denizlispor’u yenerek galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlayan yeşil-beyazlılar, bu hafta Denizlispor, bir sonraki hafta da yine iç sahada Kartalspor’u yenerek ilk 6 umutlarını sürdürmeyi istemekte. Kartal’da, Denizlispor maçı öncesi sakat olan Ali Dere, Şenol ve Semih dışında eksik yok.. Dün kondisyon ve teknik-taktik çalışan temsilcimiz, bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma daha gerçekleştirecek ve hazırlıkları Cuma günü ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecek.

LİDER ERCİYES TUTULMUYOR

PTT 1. ligde 26. hafta da Kayseri Erciyesspor’un liderliğiyle geçildi. Torku Konyaspor'un deplasmanda Çaykur Rizespor’a 2-0 mağlup olarak 33 puan ve averajla 12. sırada tamamladığı haftada, zirvenin iddialı takımlarından Rizespor ve 1461 Trabzon kazanırken, Manisaspor ile birlikte ilik 6 mücadelesi veren Karşıyaka, Adana Demirspor, Bucaspor, Boluspor ve Torku Konyaspor mağlup oldu.. Adanaspor ise beraberlikle yetindi. Ligde son üç sırayı ise, bu hafta Göztepe, Kartalspor ve Ankaragücü oluşturdu.. Ligde, 26. hafta da oynanan maçlardan dördünü ev sahibi, birini deplasman takımları kazanırken, dördü berabere sona erdi. Deplasmandan galibiyetle dönen tek takım, Boluspor’u 4-2 yenen lider Erciyesspor oldu. İzmir derbisinde Göztepe, Karşıyaka7Yı 3-2 yenerek ligde kalma umutlarını sürdürdü. Toplam 26 golün atıldığı haftada, en gollü karşılaşma 2-4’lük sonuçla Boluspqor-Erciyesspor maçı olurken, tüm maçlarda gol atıldı.. Berabere biten 4 maçta 1-1’lik skorla tamamlandı.

7 MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ

PTT 1. Ligde, 27. hafta maçlarının 7’si Cumartesi, 2’si ise Pazar günü oynanacak.. Programa göre, Cumartesi günü saat 13.00’de Torku Konyaspor-Denizlispor maçıyla birlikte MKE Ankaragücü-Adana Demirspor, Bucaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaları yapılacak. Saat 14.00’de Kartalspor-1461 Trabzon karşılaşacak.. Saat 19.00’da ise, üç maç var. Bu karşılaşmalarda: Şanlıurfaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor, Manisaspor-Göztepe A.Ş. ve haftanın maçında Kayseri Erciyesspor-Ç.Rizespor A.Ş mücadele edecek. PTT 1. ligde, 27. hafta Pazar günü yapılacak iki maçla tamamlanacak. Buna göre, saat 13.00’de Karşıyaka-Samsunspor ve 19.00’da Adanaspor A.Ş.-Boluspor karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri