Gözler Denizli Belediye’ye çevrildi

Türkiye 2. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele veren Konya Şekerspor hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar Recep Konuk Tesislerinde Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde çalışmalarını

Sezona Turgutluspor deplasmanında aldığı 1 puanla başlayan yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı ilk maçta ise taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Yeni sezonda genç bir kadro ile mücadele eden Şekerspor’un Alanyaspor karşısında gol yollarında sıkıntısı çektiği yeşil-beyazlı taraftarların gözünden kaçmadı.

Hafta sonu grubun puansız takımı Denizli Belediyespor’a konuk olacak Konya Şekerspor Alanya spor maçında yaptığı hataları yapmak istemiyor. Teknik direktör İsmail Kartal yapılan antrenmanlarda oyuncularını sık sık uyarıyor. Futbolcuların ise ilk antrenmana oranla daha moralli olmaları teknik heyet ve yönetimi memnun ediyor. Puansız Denizli Belediyespor karşısında zorlanmak istemeyen Konya Şekerspor çalışmalarını yaptığı teknik ve taktik çalışmalar ile sürdürüyor.
Alanyaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyleyen Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence bu mağlubiyeti hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Denizli Belediyespor maçı ile telafi edeceklerini söyledi. Erence,” Turgutluspor deplasmanından aldığımız bir puan sezona moralli başlamamıza sebep olmuştu. Taraftarımızın karşısına bu moralle çıktık. Sahamızda oynadığımız ilk maçta da galip gelerek çok daha iyi bir hava yakalamak istiyorduk. Ancak olaylar beklediğimizin tersi yönünde gerçekleşti ve Alanyaspor’a sahamızda şansızlık eseri mağlup olduk. Ancak bu maç geride kaldı. Lige henüz yeni başladı. Bu maçtan çıkardığımız dersler ile önümüze daha dikkatli bakmaya başladık. Bundan sonraki düşüncemiz önümüzdeki Denizli Belediyespor maçıdır.
Rakibimizin henüz ligde puanı yok. İki takım içinde çok zor maç olacağını düşünüyorum. Genç ve hırslı bir kadroya sahibiz. Oyuncularımızın zorlu maçta üzerlerine düşeni fazlası ile yapacaklarına inancım sonsuz.  Denizli Belediyespor’u yenecek güce ve kadroya sahibiz. Taraftarlarımızın yaşadığı hüznü kısa sürdürmek istiyoruz. Camia olarak bunun farkındayız. Yönetim ve tüm Şekerspor camiası olarak galibiyete kilitlenmiş durumdayız. İnşallah Konya’ya arzuladığımız sonuçla döneriz” dedi.
Şekerspor’un rakibi Denizli Belediyespor ise ilk iki haftaya puansız kapatmanın stresini yaşıyor. Şekerspor karşılaşmasına çıkış gözü ile bakan Denizli ekibi rakibini yenerek çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri