Gözler Denizli Belediyespor’da

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer’e mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Şekerspor’da moraller bozuk. Denizli maçının hazırlıklarına günde yaptığı tek idmanla devam eden yeşil-beyazlılar, bugün zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirecek.

Sarıyer’e 2-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, aldığı skordan çok oraya koyduğu futbola tüm sevenlerini üzdü ve gelecek için endişe verdi. Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen futbolculardan 2. yarıda Abdullah sakatlanıp oyun dışı kalırken, hastaneye kaldırıldı. Geçici hafıza kaybı yaşadığı teşhisi konulan Abdullah, bir süre müşade altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Durumu iyi olan Abdullah takımla birlikte çalışmalara başladı. Ayrıca Şekerspor’un yeni isimler ortaya koydukları futbola Şekerspor camiasını üzdü.
Ligin en alt sırasında bulunan Denizli Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Şekerspor’da sakatlığı devam eden Murat dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Öte yanan Sarıyer maçında sarı kart gören Muhammet Reis, sırı sınırına gelen isimler kervanına katıldı. Muhammet ile birlikte, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve sakatlığı devam eden Murat sınırda bulunan diğer futbolcular. Tecrübeli futbolcular Denizli maçında kart görmemeleri konusunda uyarıldı.
Tepecik galibiyeti ile moral bulan ve zirve yarışında var olduğunu gösteren yeşil-beyazlılar, Sarıyer maçında aldığı yenilgi ile ligde 4. sıraya geriledi. 32 puanda kalan yeşil-beyazlılar, 35 puanda 2. sırada yer alan Eyüp’ün maç yapmadan kapattığı haftayı iyi değerlendiremedi ve geriye düşmekten kurtulamadı. Sarıyer ise aldığı galibiyete puanını 28’e çıkartırken temsilcimize bir adım daha yaklaştı. Haftanın karlı takımlarından Alanyaspor, Tepecik’i 1-0 mağlup ederek puanını 33’e çıkarttı ve 3. sıraya yerleşti. 36 puanla ligin zirvesinde bulunan Turgutluspor ise şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. Kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor ile karşılaşan Manisa temsilcisi, aldığı 5-1’lik yenilgi ile zirve yolunda ağır bir darbe aldı.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Sarıyer önünde aldıkları mağlubiyetle çok üzüldüklerini söyledi. Kendileri açısından önemli bir haftada yaşadıkları beklenmedik puan kaybının telafisini yapmak için çaba göstereceklerinin altını çizen Erence; “Eyüpspor’un maç yapmadan geçtiği haftada rakibimizi yakalamak ve 2. duruma düşmek için iyi bir fırsat bulduk. Ancak bunu değerlendiremedik. Bunun için camia olarak üzgünüz. Önümüzdeki maçlarda bunun telafisini yapmak için mücadele edeceğiz. Bu hafta sonu Denizli Belediyespor deplasmanından üç puanla dönerek tüm sevenlerimizi mutlu etmek istiyoruz. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Yönetim kurulu olarak teknik heyet ve futbolcularımıza bu konuda güveniyoruz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri