Gözler Çorumsporda

Grup liderine evinde teslim olan ve yakaladığı çıkışa ara veren Konya Şekerspor, 25. haftada karşı karşıya geleceği Çorumspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 25. haftasında deplasmanda Çorumspor ile karşı karşıya gelecek. Üst üste aldığı iki galibiyetin ardından lider Şanlıurfaspor’a mağlup olarak moral kaybeden yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı gerçekleştiren teknik adam Mustafa Çapanoğlu, Urfa maçında yapılan hataları masaya yatırdı ve futbolcuları ile fikir alışverişinde bulundu. Öğleden sonra yaptığı tek idmanla hazırlıklarını tamamlayan Şekerspor, bugün yapacağı çalışma ile hazırlıklarına devam edecek.

Lider karşısında aldığı yenilgi ile moral kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Şanlıurfa yenilgisini unutup ara verdiği iki haftalık çıkışına devam etmenin hesaplarını yapıyor. Ayrıca Şekerspor’da cezalı futbolcular Şanlıurfaspor maçında cezalarını tamamladı. Tepecik maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcular Yusuf Akyel ve Bilal Aziz Şanlıurfa maçında cezalarını tamamladı. Bu isimler teknik heyetin görev vermesi halinde Çorum maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca Şekerspor’da Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor, zorlu maç öncesinde Play-Offlar’a kadar çıkabilmenin hesaplarını yaparken, Çorumspor ise ligde kalmanın çabasını veriyor. Bu açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça çetin bir mücadeleye sahne olması beklenen maçı temsilcimiz kazanarak evine dönmek istiyor. Haftanın en önemli maçlarından birinde ligin ikinci sırasında bulunan Balıkesirspor ile zirve yarışını devam ettiren Altay karşı karşıya geldi. Maçı 2-0 kazanan Balıkesir, puanını 51 yaptı ve Şanlıurfaspor’u yakından takip etmeye devam etti. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 25. haftanın maçları ise şöyle: Çorumspor-Konya Torku Şekerspor, Şanlıurfaspor-Ofspor, Tepecikspor-Pendikspor, Turgutluspor-Bugsaş, Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor, Altay-Diyarbakırspor, Kocaelispor-Gaziosmanpaşa, İskenderun Demir Çelikspor-Tokatspor.

Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu Şanlıurfa maçında yüzde yüz 2 penaltılarının verilmediğini ancak bunların arkasına sığınmadıklarını ve kötü oynadıklarını ifade etti. Çapanoğlu: “Beklemediğimiz bir sonuçtu hafta basından beri iki haftanın galibiyetin morali üst düzeyde idi kendi adıma ve oyuncularımın adına söylüyorum. Bu maçı kazanma adına çok iyi hazırlandık. Maçın başında yediğimiz talihsiz gol oyuncularımı demoralize etti. Arkasından yediğimiz 2. gol oyunun seyrini değiştirdi. Daha önce hakemler açıklandığında Kayseri Bölgesi kendi memleketimin hakemi benim yönettiği 3 maçımızı da kaybettik. Geçen sene Tarsus da yine Urfa maçını yönetti ve kaybettik. Bana göre en büyük şanssızlığımız hakemdi diye düşünüyorum. Bana göre yüzde yüz 2 penaltımız verilmedi. Gördüğüm kadarı ile penaltıydı. Ancak ben yanlış düşünmüşsem özür dilerim. Tabiî ki hakem penaltılarımızı vermedi diye penaltılarımızı vermedi diye arkasına sığınmıyoruz. Diğer maçlara oranla kötü oynadık. Böyle oynamamalıydık. Böyle oynadığımız için üzgünüz. Kazansaydık il beş adına büyük avantaj elde edecektik ancak olmadı” dedi.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri