Gözler CASA maçında

Pınar Karşıyakayı muhteşem bir oyun sonrası mağlup eden Üniversitesporda CASA Ted maçı için geri sayıma başlandı. Üniversitespor yönetimi zorlu maç için Ankaraya taraftar götürecek.

BEKO Basketbol Ligi’nde 21.haftada evinde Pınar Karşıyaka’yı mağlup eden temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde galibiyetin coşkusu sürüyor. Karşıyaka galibiyetinin moraliyle Cumartesi günü CASA Ted Kolejliler ile oynayacağı karşılaşmaya hazırlanan temsilcimizde oyuncuların CASA maçını kazanmak için camiaya galibiyet sözü verdikleri öğrenildi.

Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, uzun bir aradan sonra galibiyetle tanıştıklarını belirterek, CASA maçını kazanarak ikide iki yapacaklarını söyledi. Ligde 4 maçtır kazanamadıklarını ve bunun takım üzerinde bir baskı oluşturduğunu ifade eden Karadağ, ''Bu galibiyet bizi çok rahatlattı. İbekwe gibi önemli bir oyuncumuzdan yoksun çıktığımız karşılaşmada, takım olarak çok iyi mücadele ederek, kazanmasını bildik. Takımımın bu maçta ortaya koyduğu oyundan son derece memnunum. CASA maçıyla bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Bu galibiyetlerin arkası gelecek. Nasıl ki yenildiğimiz bir maçı unutarak bir sonraki maça konsantre oluyorsak, bu maçı da unutarak önümüze bakmalıyız. Bu hafta Casa TED Kolejliler karşısında belki de sezonun en zor maçını oynayacağız, ancak bu maçı da kazanarak, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.''
Karadağ, Pınar Karşıyaka karşısında müthiş bir seyirci desteği altında oynadıklarını ve galibiyette taraftarın önemli bir payının olduğunu da sözlerine ekledi.
ÇETİNKAYA: DEVAMI GELECEK
Genel Kaptan Murat Çetinkaya, Pınar Karşıyaka galibiyetinin devamının geleceğini söyledi. seyircileri önünde zor bir maçı kazandıklarını, Cumartesi günü de zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacaklarını vurgulayan Çetinkaya, “ En az Karşıyaka maçı kadar zor geçecek. CASA takımını kesinlikle küçümsemiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ankara’dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.
YÖNETİM, OTOBÜS KALDIRIYOR
Üniversitespor yönetimi, CASA maçına 3 otobüs taraftar götürmeyi planlıyor. Konuyla ilgili www. selcukbasketbol.org’tr adresinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
14 Mart 2009 tarihinde deplasmanda oynayacağımız maç için otobüs kaldırılacaktır. Takımımızı desteklemek için gelecek taraftarlarımızın isimlerini 12 Mart 2009 Perşembe günü saat 17:00'ye kadar 19 Mayıs Spor Salonu'nda görevliye yazdırmaları gerekmektedir.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri