Gözler Bugsaşa çevrildi

Geride kalan ilk iki haftanın ardından hanesine 4 puan yazdıran Konya Torku Şekerspor, ligin 3. haftasında Bugsaşspor ile karşı karşıya gelecek.

Geride kalan ilk iki haftanın ardından hanesine 4 puan yazdıran Konya Torku Şekerspor, ligin 3. haftasında Bugsaşspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 3. haftasında Bugsaşspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kendi saha ve seyircisi önünde İlk haftanın flaş ekiplerinden Pendikspor’u mağlup eden yeşil-beyazlılar, zorlu maçın çalışmalarına moralli bir şekilde başladı. Günde yaptığı çift idmanla çalışmalarını sürdüren Konya Şekerspor, iki maçta iki beraberlik alan Bugsaş önünde galibiyet almanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Öte yandan 8 maçta 20 golün atıldığı 2. haftada 3 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 3 maçta da deplasman takımları galibiyet elde etti. Oynanan 2 maçta ise eşitlik bozulmadı ve takımlar haftayı 1’er puanla kapattı. Sezona Of deplasmanında aldığı beraberlikle başlayan Torku Şekerspor, ilk iç saha maçında ise ilk haftanın flaş takımı Pendikspor’u ağırladı. Güçlü rakibini her iki yarıda attığı gollerle 2-0 ile geçen yeşil-beyazlılar hem ilk galibiyetine ulaştı hem de zirveye bir adım daha yaklaştı. Ofspor’un fikstür gereği maç yapmadan geçtiği haftada 4-1 sona eren Balıkesirspor-Tepecik maçı en gollü maç olarak kayıtlara geçti.

 

Beyaz grupta ilk 2 hafta sonunda 6’şar puana ulaşan Balıkesirspor ve Bozüyükspor zirveyi paylaştılar. Balıkesirspor geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Tepecik’i 4-1 ile geçerken,  Bozüyük ise Gaziosmanpaşa’yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam ettiler. İki takım arasında averajı daha iyi olan Balıkesirspor liderlik koltuğunda yer aldı. 2. hafta alınan sonuçlar şöyle: Altay-Çorumspor: 3-0, Balıkesir-Tepecik: 4-1, Diyarbakır-Turgutlu: 2-2, G.O.Paşa-Bozüyük: 1-2, Kocaeli-İskenderun D.: 0-2, Torku Şeker-Pendik: 2-0, Tokatspor-Bugsaşspor: 0-0, Y. Malatya-Ş.Urfaspor: 0-1.

 

İKİ HAFTADA 4 PUAN SEVİNDİRİCİ

 

Konya Torku Şekerspor’un Teknik Direkötürü Metin Altınay, ilk iki haftada 4 puan toplamanın sevindirici olduğunu söyledi. Altınay, yaptığı açıklamada, yüzde 80’i yeni transferlerden oluşan bir takım ile sezona başladıklarını ancak uyum sorununu kısa sürede atlattıklarını belirtti. Ligin 2. haftasında 2-0 kazandıkları Pendikspor maçında özellikle ilk yarıda topa hükmeden taraf olduklarını ifade eden Altınay, ikinci golün gecikmesinin ardından biraz stres yaşadıklarını, maç oynadıkça bu sorunun üstesinden geleceklerini dile getirdi.  

 

Grupta 7-8 takımın şampiyonluğa oynadığını vurgulayan Altınay, şunları kaydetti: “Bu yıl grubumuzda çok zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Grubumuzda 7-8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Ancak takımımızın mücadele azmi bizim için umut verici. İyi futbol oynuyoruz. İlk haftalarda bizim için önemli olan biraz da skor. İki hafta sonunda 4 puan toplamak sevindirici. Gelecek günler için umutluyuz.” Altınay, BUGSAŞ Spor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacaklarını hazırlıklarını galibiyet üzere yaptıklarını sözlerine ekledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri