Gözler Bucaspor’da

Gaziantepspor yenilgisini unutmaya çalışan Konyaspor’da gözler hafta sonunda oynanacak Bucaspor maçına çevrildi.
Yeşil-beyazlılar, dün eksik çalıştı. Yönetim, Ziya Doğanla devam kararı aldı
Konyaspor’da izin bitti. Cumartesi günü deplasmanda Bucaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları dün sabah yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Pazar günü, Gaziantepspor karşısında alınan yenilgi sonrası moraller bozulan yeşil-beyazlı takımda gözler, düşme hattında yer alan Bucaspor ile yapılacak maça çevrildi. 15’er puanla 16 ve 17. sırada yer alan iki takımın mücadelesi Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak.
Gaziantepspor maçının ardından, Pazartesi günü dinlenen Kartallar, haftanın ilk idmanını dün saat 11.00’de Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde yaptılar. Teknik direktör Ziya Doğan yönetimindeki antrenmana Milli takımlarda bulunan Serkan Şahin, Mehmet Batdal, Musa Çağıran, Tazameta, Kere ve Kamil Zayatte katılmadı.. Ayrıca, rahatsız olan Mehmet Sedef ve Montano ile sakatlığı devam eden kaleci Orkun da antrenmana çıkmadı. Konyaspor’da, dün günün ikinci antrenmanı ise saat 18.00’de gerçekleştirildi. Bugün de teknik-taktik çalışacak olan yeşil-beyazlılar Buca maçına galibiyet için çıkacak. Milli takımlarda bulunan futbolcular ise takıma Perşembe günü katılacaklar. 
YÖNETİM FUTBOLCULARLA TOPANTI YAPACAK
Konyaspor yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısı ise Pazartesi akşamı kulüpte yapıldı.. Alınan bilgilere göre, toplantıda takımın içerisinde bulunduğu durumun değerlendirildiği, teknik direktör Ziya Doğan’ın konusunun ise gündeme gelmediği öğrenildi. Alınan tedbirlere göre, hafta içerisinde futbolcularla bir toplantı yapılması ve moral yemeğinde bir araya gelinmesinin planlandığı ileri sürüldü.
Konyaspor’da, Bucaspor karşılaşmasının Konya’daki hazırlıklarının Perşembe günü tamamlanacağı ve takımın cuma günü sabah İzmir’e giderek İzmir’de Swiss otel Grand Efes’te kampa gireceği  belirtildi. Kartal’da, kırmızı kart cezalısı Zayatte bu hafta forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan Ertuğrul ile sakatlığı iyiye giden Peter ve yeni transferlerden Gökhan Emreciksin’in ise oynayacağı öğrenildi. Bu arada, Hakan Aslantaş ve Montano’nun ise 3’er sarı kartı bulunduğu, bu futbolcuların kart görmemeleri için uyarılacakları açıklandı.
ALTI FUTBOLCUYA MİLLİ GÖREV
Konyaspor'da, altı oyuncu ülke Milli Takımlarının oynayacakları hazırlık maçlarında forma giyecekler. Mehmet Batdal ve Serkan Şahin A2 Milli Takımımızın Antalya'da Belarus ile yapacağı maçların aday kadrosunda, Musa Çağıran ise Ümit Milli Takımımızın Romanya ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alıyor.
Yeşil-beyazlı ekibin yabancı oyuncularından Kamil Zayatte Gine'nin Senegal, Mahamoudou Kere Burkina Faso'nun Cape Verde Adaları, Thierry Fidjeu Tazemeta ise Ekvator Gine'nin Çad ile oynayacağı maçlarda ülke milli takımlarında forma giyecek.
RESİMALTI
Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor’a 2-0 yenilen Konyaspor’da moraller bozuk. Yeşil-beyazlılar da, gözler şimdi Bucaspor maçına çevrildi. Yönetim, Ziya Doğan’a son bir şans daha tanıdı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri