Gözler Bozkurt’ta

Uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışarak moral bulan Diltaş, hafta sonu Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile evinde kritik bir maça çıkacak. Temsilcimizin hedefi rakibini yenerek puan farkını açmak

Ligde üst üste aldığı yenilgilerle kötü günler geçiren ancak geçen hafta sonu Tokat deplasmanında Belediye Plevne’yi set vermeden geçerek puanını 15’e yükselten Diltaş, hafta sonu sahasında olmazsa olmaz maçlarından birine çıkacak. Rakip bu hafta Fenerbahçe mağlubiyeti ile ateş çemberinde kendini bulan ve 14 puanda kalan Kastamonu Bozkurt Belediyesi. Zorlu maçın hazırlıklarını antrenör Ünsal İsmail Kırıcı nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdüren mavi-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Yönetim, teknik heyet ve sporcular Kastamonu galibiyetiyle rahat bir nefes almak arzusunda.

Kastamonu Bozkurt Belediye karşılaşmasının ölüm kalım maçı olarak nitelendiren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ataman, “Geçen hafta deplasmanda Tokat Belediyesi Plevne maçını kazanarak önemli bir galibiyete imza attık. Bu hafta ise kendi sahamızda bizim gibi sıkıntılı olan Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile karşılaşacağız. Her iki takım içinde zor maç olacak. Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü olarak salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazandığımız taktirde düşme hattından uzaklaşacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımıza güvenimiz tam” diye konuştu.
Konyalı voleybol severleri bu maça beklediklerini ifade eden Başkan Ataman, “Her zaman yanımızda olan voleybol severleri bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Verecekleri destek ile rakibimizi yeneceğiz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri