Gözler Beşiktaş’ta

Transferin son gününde hareketli saatler yaşayan ve Musa ile Aymana imza attıran Konyasporda gözler Beşiktaş maçına çevrildi. Hazırlıklarına başlayan temsilcimiz evinde kazanmak istiyor

Konyaspor’da, Ankaragücü galibiyetinin ardından verilen bir günlük izin bitti ve Pazar günü iç sahada Beşiktaş ile oynanacak maçın hazırlıkları dün Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Çalışmaya, Mısırdaki kulübü Zamalek’ten sertifikası gelmeyen Ayman dışında yeni transferler: Musa Büyük ve Kratochvil de katıldı. Yarın sabah kondisyon ve öğleden sonra da teknik-taktik olmak üzere çift çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar da yeni transferlerin oynayıp oynamayacakları Cumartesi günü ter idmanında belli olacak. Alınan bilgilere göre, Ayman ve Musa’nın forma giymesinin zor olduğu, Bülent, Serhat ve Kratochvil’in ise oynayabileceği ileri sürüldü.

Ankaragücü galibiyetiyle moral ve güven kazanan ve Beşiktaş’ı da yenerek yoluna devam etmek isteyen Konyaspor’da hazırlıklar Perşembe ve Cuma günü taktik antrenmanlarıyla devam edecek ve Cumartesi günü tamamlanarak futbolcular Tatlıcak tesislerinde kampa alınacak. Yeşil-beyazlılar da, Pazar günü saat 15.00’de başlayacak Beşiktaş maçının bilet ücretleri de belli oldu. Bugünden itibaren biletx gişelerinde satışa çıkartılacak biletlerin ücretleri şöyle. Kale Arkaları: 5 lira. Maraton tribün: 15 lira. Eski yeşil ve yeni yeşil tribün: 20 lira. Kapalı tribün: 40 lira. VİP tribün: 75 lira. Konuk takım tribünü: 20 lira.
Yeni transferlerle takımın daha da güçlendiğini, Ayman dışında diğer oyuncuların işleminin tamam olduğunu, Ayman için de Mısır’daki kulübünden sertifika beklediklerini belirten Konyaspor başkan yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, Ankaragücü galibiyetinin yeni bir başlangıç olduğu ve takımın güven tazelediğini ve bu galibiyetin oyuncular üzerinde moral dopingi oluşturduğunu söyledi. Sarıtaş, Konyaspor’un önünün açıldığını, galibiyet serisinin Beşiktaş karşısında da devam edeceğini dile getirerek, “Pazar günü Atatürk stadından 3 puanla ayrılan taraf Konyaspor olacak. Bunun için de tüm Konyaspor taraftarlarını destek için tribünlere bekliyoruz” dedi.
YÖNETİM GÖREVE DEVAM EDİYOR
Konyaspor yönetim kurulu, olağanüstü genel kuruldan vazgeçti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, şu anda kongreye gitme gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıkladılar. 20 gün kadar önce ekonomik nedenlerle olağanüstü kongreye gitme eğiliminde olan, ancak Belediye ile birlikte gerek şehrin ileri gelenlerinin destek vermesi, gerekse de transfer dönemi nedeniyle bu kararını erteleyen Konyaspor yönetimi, önceki akşam yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu’nun hafta başında, “çok yoruldum, yıprandım” şeklinde yaptığı açıklamaların ardından konuyu bir kez daha masaya yatırdı.
Yönetim kurulunda yapılan tartışmaların ardından oybirliğiyle göreve devam kararı çıktığı bildirildi. Bu kararda, takımın kritik bir süreçten geçmesi ve kongre kararının olumsuz etkilerinin göz önüne alınmasının etkili olduğu kaydedildi. Konyaspor yönetim kurulu üyesi Muammer Bingöl, Konyaspor’u daha iyi günlerin beklediğini söyleyerek, “Olağanüstü kongre kararının takımı olumsuz etkileyeceğini düşünüyoruz. Yaptığımız yeni transferlerle bir toparlanma sürecine girdik. Bundan sonra Konyaspor’u daha iyi günlerin beklediğini düşünüyoruz. Sıkıntılarımızı hep birlikte aşacağız” dedi. Bu arada, yedeklerden 4 kişinin yönetime alınarak ekonomik güç sağlanacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri