Gözler Beşiktaş’ta

Beşiktaş ile İstanbul’da çok kritik bir sınava çıkacak olan Diltaş’ta hazırlıklar yoğun bir tempoda devam ediyor. Zorlu maçtan puan ya da puanlar çıkarmak isteyen mavi-beyazlı ekipte moraller yerinde

Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı nezaretinde sürdürülen çalışmalarda oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Kastamonu Bozkurt’u yenerek düşme hattından uzaklaşan Mavi-Beyazlılar zorlu Beşiktaş karşılaşmasından puan ya da puanlar alarak ligde kalışını kutlamak istiyor.

Ligin henüz bitmediğini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, “Bozkurt Belediye’yi yenerek rahatladık ama rehavet içerisine girmeye gerek yok. Henüz lig bitmiş değil. Bu nedenle temkinli ve tedbirli olmak zorundayız. Önümüzde zorlu bir Beşiktaş karşılaşması var. Bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılıp, tamamen rahatlamak istiyoruz. Salon arayışındayız. Eğer bir salon bulunabilirse Cuma günü İstanbul’a gideceğiz. Bulamazsak Cumartesi günü gideceğiz. Sporcularımıza güvenimiz tam. İnşallah bu takım ligde kalacaktır” dedi.
SEZONUN EN İYİLERİ DİLTAŞ’TA
Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde ilimizi temsil eden Özel Diltaş Eğitim Kurumları Diltaş Spor sezonun ikinci yarısında 9. haftayı geride bıraktı. Diltaş Spor 1. Lig’e bu yıl adımını atmış olması ve ligi tanıma, lige alışma sürecinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle puan sıralamasında aşağı sıralardan kurtulamadı. Fakat temsilcimiz sezon başından bu güne kadar maçlarda gösterdiği mücadele gücü ve performansıyla göz doldurdu. Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından bu sezon ilk kez yapıldığı açıklanan ve sezon sonuna kadar devam edeceği belirtilen “ Sezonun En İyileri” uygulamasında, Diltaş Spor oyuncuları da bu istatistiklere girmeyi başardı. Maç istatistiklerine göre belirlenen en iyi oyuncularda, Aroma Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden tüm takımların tüm oyuncuları arasında Diltaşspor oyuncularının aldığı dereceler ise şöyle: En skorer oyuncu: Mladenov Mladen Krasimirov (Diltaş) 2. En verimli servis atan oyuncu: Dante Elias Trevisan (Diltaş) 1. En iyi servis karşılayan oyuncu: Dante Elias Trevisan (Diltaş) 2. En verimli servis karşılayan oyuncu: Dante Elias Trevisan (Diltaş) 2. En iyi hücum yapan oyuncu: Mladenov Mladen Krasimirov (Diltaş) 2. En iyi blok yapan oyuncu: Niyazi Durmaz (Diltaş) 3. En verimli blok yapan oyuncu: Niyazi Durmaz Diltaş) 4.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor ise, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştiren Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik ve taktik çalışma gerçekleştiriyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu performans teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Ankaragücü’ü yenerek Play-Off’lara kalma şansını arttıran temsilcimiz zorlu Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar alarak Play-Off’lara bir adım daha yaklaşmak istiyor.
SULTANLAR FENER’E HAZIRLANIYOR
Fenerbahçe karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Bizim için zor bir müsabaka olacak. Rakibimizin gücünü biliyoruz. İyi bir ekip. Kadrosunda çok iyi oyuncular var ama biz de iyi bir ekibiz. Ereğli Belediyespor olarak bu maçtan puan ya da puanlar çıkarmak amacındayız” diye konuştu.
Fenerbahçe karşılaşmasını kazanarak Play-Off’lara kalmayı garantilemek istediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin ise, “Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda Ankaragücü’nü yenerek Play-Off’lara kalmak için büyük bir avantaj yakaladık. Bu hafta ise deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Onlardan çekinmiyoruz. Ereğli Belediyespor olarak iyi oyun oynayıp, Play-Off’lara kalmayı garantilemek istiyoruz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri