Gözler Beşiktaş'ta

Spor Toto Spor Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar başladı. Pazar günü Tavşanlı Linyit ile hazırlık maçında karşılaşan yeşil-beyazlılar da futbolculara verilen izin sona erdi

Torku Konyaspor’da gözler Beşiktaş maçına çevrildi. 25 Kasım Pazartesi günü oynanacak bu maçın hazırlıkları başladı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren ve Perşembe gününden itibaren günde çift antrenman yapar, Pazar günü de PTT 1. lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile hazırlık maçı oynayan Kartallar, özellikle ikinci yarıdaki oyunlarıyla dikkat çekti. Teknik adamlar, bu karşılaşmada Milli takımlarda bulunan ve sakat olan oyuncular dışında tüm futbolculara şans vererek biri kez daha görme olanağı buldular. Tavşanlı Linyitspor’u ilk yarıda Ezechiel N'Douassel ve ikinci yarıda bu futbolcunun yerine oyuna giren Thorvaldsson’un attığı 2 golle yenen yeşil-beyazlılar, Beşiktaş maçı hazırlıklarına ara vermeden dün akşam saatlerinde yaptıkları antrenmanla başladılar.

Torku Konyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını hafta boyunca Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde taktik ağırlıklı çalışmalarla sürdürecek. İstanbul’a muhtemelen Pazar günü havayoluyla gidilecek. Beşiktaş ile Torku Konyaspor arasında oynanacak 12. hafta maçı Kasımpaşa Recep Tayip Erdoğan stadında yapılacak ve saat 20.00’de başlayacak. Torku Konyaspor’da, Milli takımlarda bulunan İtandje ve Gekas takıma Çarşamba günü katılacaklar. Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı ve Elvis Kokalovic'in sakatlıkları sürüyor. Sakatlığı geçen İshak ve Ömer Ali ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Takımda kart cezalısı bulunmamakta.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 25 Kasım Pazartesi günü Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, ısınma ve açma germe hareketlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile öncekigün oynanan hazırlık karşılaşmasında 90 dakika sahada kalan oyuncuların çalışmayı tamamladığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise pas ve bire bir çalışmalar gerçekleştirdiği ve idmanın yarım sahada çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.Bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, tedavisine devam edilen Manuel Fernandes ile milli takımlarda bulunan Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Hugo Almeida ve Veli Kavlak'ın antrenmanda yer almadığı dile getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri