Gözler Balıkesirde

Türkiye Kupası 1. Tur maçında İskenderunu geçerek moral bulan Şekersporda gözler Balıkesirspor maçına çevrildi. Hazırlıklarını dün tamamlayan yeşil-beyazlılarda Balıkesir yolculuğu bugün başlıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Türkiye Kupası 1. Tur maçında İskenderun Demir Çelikspor’u geçerek moral buldu. Aldığı galibiyetin ardından Konya’ya dönen ve yeniden lig hazırlıklarına başlayan temsilcimiz ligin 13. haftasında Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Ara vermeden zorla maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar, dün yaptığı tek idmanla zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı.
Bugün sabah saatlerinde yeniden Recep Konuk Tesislerinde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, Balıkesir’e hareket edecek. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında yola çıkacak olan Konya Şekerspor, Balıkesir Asya Termal Otel’de konaklayacak. Otel sahasında yapacağı son idmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar burada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. 
Ligde ve kupada yakaladığı performansı devam ettirmek ve ligin güçlü ekiplerinden olan Balıkesir karşısında kazanarak yukarılara doğru tırmanmak istiyor. Yeşil-beyazlılarda, sakatlıkları devam eden Akın ve Erkan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Balıkesir maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Temsilcimizde Murat Dilek, Mehmet Balban ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Balıkesir maçında kart gördükleri takdirde ligin 14. haftasında oynanacak olan Diyarbakırspor maçında forma giyemeyecekler.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’un ligin 13. haftasında karşı karşıya geleceği Balıkesirspor, ligin ikinci sırasında bulunuyor. Geride kalan 12. haftada zirve hesaplarını inatla sürdüren Balıkesir, 26 puanla şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu sezon bekleneni veremeyen Şekerspor ise geride kalan 12 haftanın sonunda 12 puanla ligin 12. sırasında yer alıyor. Son haftalarda iyi bir performans yakalayan topladığı puanlarla alt sıralardan kurtulan yeşil-beyazlılar bunu devam ettirmenin ve zorlu rakibini deplasmanda yenmenin hesaplarını yapıyor.
Yeşil-beyazlıların, Balıkesirspor ile yapacağı zorlu maç önümüzdeki Pazar günü saat 13.3’da Balıkesir Atatürk Stadı’na oynanacak. Karşılaşmada Bursa bölgesi ulusal hakemlerinden Mehmet Efe düdük çalacak. Efe’nin yardımcılığını Can Ural ve Barış Akdemir yapacak. karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Barış Önal. Yeşil-beyazlıların Balıkesir karşısında vereceği önemli sınavda görev alacak olan Mehmet Efe, temsilcimizin 2010 yılında bir maçını yönetti. Konya Şekerspor bu maçta Kızılcahamamspor’u 5-0 mağlup etti.
BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri