Gözler Altaya çevrildi

7-0lık Kocaeli galibiyeti ile moral bulan Konya Şekerspor, 28. haftada karşı karşıya geleceği Altay maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanarak iyi bir seri yakalam

7-0’lık Kocaeli galibiyeti ile moral bulan Konya Şekerspor, 28. haftada karşı karşıya geleceği Altay maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanarak iyi bir seri yakalamak

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 28. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İzmir ekibi Altay’ı konuk edecek. Körfez temsilcisi Kocaelispor’u deplasmanda 7-0 mağlup ederek moral bulan yeşil-beyazlılar, hafta sonunu izinli geçirdi ve hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde bir araya gelen Şekerspor, antrenman öncesi kısa bir toplantı yaparak ligin kalan maçlarını masaya yatırdılar.

Kalan 6 haftalık periyotta ligi en iyi yerde bitirmenin hesaplarını yapan temsilcimiz daha sonra yaptığı tek idmanla günü tamamladı. Bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek olan yeşil-beyazlılar, evinde kazanmanın hesaplarını yapıyor. San haftalarda evinde başarılı sonuçlar alamayan Konya Şekerspor, bu kez taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor. Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Şekerspor’da Ümit Aydemir, Mehmet Balban ve Uğur Bulut, Kocaeli sarı kart sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Altay maçında kart gördükleri takdirde ligin 29. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçında forma şansı bulamayacak. 

Şekerspor, aldığı 7-0’lık Kocaelispor galibiyeti ile bir taraftan moral buldu bir diğer taraftan da 10 sıradaki yerini korudu. Yeşil-beyazlılar, bu galibiyetle puanını 35’e çıkarttı. Temsilcimiz geride kalan 27 haftanın sonunda rakip kalelere 38 gol atarken kalesinde ise 33 gol gördü. Lig’in 4. sırasında bulunan Altay ise kendi saha ve seyircisi önünde Tokatspor’a 2-0 mağlup oldu ve 46 puanda kalarak zirve yarışından uzaklaştı. Türkiye liglerinin köklü kulüplerinden olan Altay ise 41 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde ise 18 gol gördü. Ayrıca iki ekip bu sezon ikinci kez karşı karşıya gelecek. Lig’in 11. haftasında İzmir’de oynanan maçı Altay 1-0 kazanmıştı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 27. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: Kocaelispor 0-7 Konya Torku Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor 1-1 Ofspor, Çorumspor 0-1 Pendikspor, Şanlıurfaspor 3-1 Bugsaş Spor, Tepecikspor 1-2 Bozüyükspor, Balıkesirspor 5-1 Diyarbakırspor, Yeni Malatyaspor 0-1 Gaziosmanpaşa, Altay 0-2 Tokatspor. 2. Lig Beyaz Grup 27. hafta maçları: Turgutluspor-Tepecikspor, Bozüyükspor-Şanlıurfaspor, Bugsaş Spor-Çorumspor, Pendikspor-İskenderun Demir Çelikspor, Ofspor-Kocaelispor, Konya Torku Şekerspor-Altay, Tokatspor-Yeni Malatyaspor, Gaziosmanpaşa-Balıkesirspor.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Kocaeli karşısında oldukça moral veren bir skorla ayrıldıklarını söyledi. Tek hedeflerinin ligin kalan 6 haftasında iyi skorlar almak ve Şekerspor üst sıralara taşımak olduğunu ifade eden Çapanoğlu; “Kocaeli karşısında aldığımız farklı galibiyetin bize rehavet getirmemesi için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Önümüzdeki Altay maçını kazanıp iyi bir serinin başlangıcını yapmak ve son haftalarda evimizde ortaya koyduğumuz kötü performansa son vermek istiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile istediğimizi alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri