Gözler Altaya çevrildi

Kocaelisporu farklı mağlup ederek moral bulan Şekerspor, ligin 11. haftasında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Altay ile karşılaşacak.

Kocaelispor’u farklı mağlup ederek moral bulan Şekerspor, ligin 11. haftasında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Altay ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan temsilcimizin tek hedefi kazanmak

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 11. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya gelecek. Kocaelispor karşısında aldığı farklı galibiyetle moral bulan yeşil-beyazlılar, Altay maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Eski teknik adamı Mehmet Altıparmak’ın çalıştırdığı İzmir temsilcisini deplasmanda mağlup etmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, alacağı sonuçla iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor.

 

Bugün öğleden sonra yapacağı tek idmanla hazırlıklarını sürdürecek olan yeşil-beyazlılar, yarın Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek Altay maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını yapacak. Yeşil-beyazlılarda İzmir yolculuğu ise önümüzdeki cumartesi günü başlayacak. Çalışmalarını moralli bir şekilde sürdüren temsilcimizde tendomudan sakatlanarak ameliyat geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan kaleci Akın dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Lig’in dibine demir atan Kocaelispor’u 7-0 gibi farklı bir skorla geçen Şekerspor, aldığı bu galibiyetle puanını 9’a çıkartırken puan cetvelinde ise 11. sıraya yükseldi. Bir başka deyişle Şekerspor, 7 haftalık galibiyet hasretine bu maçta son verdi. Hafta öncesinde ligin zirvesinde yenilgisiz liderliğini sürdüren Şanlıurfaspor, ligdeki ilk yenilgisini Bugsaş Spor’dan aldı. Şanlıurfa, Bugsaş’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Bu yenilgi ile 23 puanda kalan Urfa liderliğini devam ettirdi. Ligin 11. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Tepecikspor-Turgutluspor Şanlıurfaspor-Bozüyükspor Çorumspor-Bugsaş Spor İskenderun Demir Çelikspor-Pendikspor Kocaelispor-Ofspor Altay-Konya Torku Şekerspor Yeni Malatyaspor-Tokatspor Balıkesirspor-Gaziosmanpaşa.

 

ÇAPANOĞLU: FARKLI GALİBİYET UMUT VERİCİ

 

Konya Torku Şekerspor’un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, uzun süredir hasret kaldıkları galibiyetin 7 golle gelmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti. Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, Kocaelispor maçında ortaya konan futbol ve bol gollü galibiyetin takımın moralini düzelttiğini bildirdi. Oyuncuların maçı ciddiye aldıklarını ve bunun sonucunu en iyi şekilde gördüklerini vurgulayan Çapanoğlu, şunları kaydetti: “Kocaelispor maçındaki iyi oyunun izlenimlerini 4-1 kaybettiğimiz İskenderun Demir Çelikspor maçında biraz da olsa görmüştük. Ancak iyi oynadığımız dakikalarda yediğimiz hatalı goller ve 10 kişi kalmamız maçı kaybetmemize neden olmuştu. Türkiye’de futbolcuların performansı maçlara göre çok değişkenlik gösteriyor. Bir hafta iyi olabilir diğer hafta çok kötü olabilir. Amacımız son maçtaki oyunu bütün maçlarda göstermek. Uzun süredir hasret kaldığımız galibiyetin 7 golle gelmesi gelecek adına mutluluk verici.”  Çapanoğlu, deplasmanda Altay ile zorluk derecesi yüksek bir maç yapacaklarını, İzmir’e galibiyet için gideceklerini söyledi. 

 

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri