Gözler Akyürekte

Konyasporda para krizi sürerken, yeşil-beyazlı ekibin başkanı Bahattin Karapınarın Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürekle bir araya geldiği, sıkıntıların giderilmesi için destek istediği öğreni

Konyaspor’da para krizi sürerken, yeşil-beyazlı ekibin başkanı Bahattin Karapınar’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürekle bir araya geldiği, sıkıntıların giderilmesi için destek istediği öğrenildi

 

Konyaspor’da, para konusunda bekleme sürüyor. Teknik direktör konusu ise sona bırakıldı. FİFA’nın, Sırp futbolcu Milos’un alacağına karşılık vermiş olduğu 500 bin liralık para ve 2 dönemlik transfer yasağı cezasıyla zor durumda kalan yeşil-beyazlı takımda, borçların ödenmesi için gerekli 3 milyon TL’nin temini için temaslar devam ediyor.. Güveniliri kaynaktan alınan bilgilere göre, Milos’un alacağı ve Robak’ın transfer taksitiyle birlikte diğere borçların ödenmesi için gerekli paranın temini konusunda Başkan Bahattin Karapınar, önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i ziyaret ederek destek istedi.

Kulübün içerisinde bulunduğu kritik durum nedeniyle Belediye Başkanı Akyürek’e bilgi veren Başkan Karapınar, ay sonuna kadar ödenmesi gereken borçlar nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiklerini dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in konuya sıcak baktığı ve Salı günü Gaziantep dönüşü gerekli temasları yapacağı haber alındı.

Konyaspor’da, para sıkıntısı nedeniyle teknik direktör konusu da sona bırakıldı. Alınan bilgilere göre, Yılmaz Vural ile yapılacak görüşmede olumsuz sonuç çıkması halinde Cemal Menteşe ve diğer adaylara dönülecek. 

Öte yandan, Konyaspor’da maddi sıkıntı Milos ve Robak ile sınırlı kalmadı ve eski Fransız futbolcu Theo’nun alacağının ödenmesinin de gündeme girdiği ileri sürüldü.  İki sezon önce Kasımpaşa’dan transfer edilen ve transfer taksiti zamanında ödenmediği için Konya’dan ayrılan ve sözleşmesini de tek taraflı olarak fesheden Theo’da alacağına karşılık FİFA’ya başvurmuştu.. Bu arada, Konyaspor yönetimince bir gün sonra yatırılan 25 bin dolar da boşa gitmişti. Theo’nun alacağının da cezalar ve faizlerle birlikte 2 milyon TL’ye ulaştığı belirtildi.  Konyaspor yönetimi, bu parayı da ödememesi halinde ikinci b.iri cezanın daha gelebileceği öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri