Gözler Akhisar’da

Sezonu 3. sırada tamamlayan Selçuk Üniversitesi Play-Off maçlarının ilkinden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Akhisar ile eşleşen temsilcimiz hazırlıklarına alıksız devam ediyor


Play-Off 1. tur ilk maçında Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak olan sarı-mavililer hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürken, rakip takımla ilgili maç kasetleri de izleniyor. Yönetim tüm taraftarları cumartesi günkü maça tribün desteğine çağırdı. Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda sezonu üçüncü sırada tamamlayan ve Play-Off 1. turunda, B Grubu 6. sı Akhisar Belediyespor ile eşleşen Torku Selçuk Üniversitesi, cumartesi günü başlayacağı play-off maratonu öncesi hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdürüyor.

Baş antrenör Hasan Özmeriç yönetiminde yapılan taktik ağırlıklı idmanlarla Akhisar Belediye maçına hazırlanan temsilcimiz bunun yanı sıra Manisa temsilcisi ile ilgili maç kasetleri izliyor. Rakibi enikonu analiz eden ekibimiz ilk maçı kazanarak ikinci tura yükselme adına avantaj yakalamak istiyor.
Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Güven Öten, 3 maçlık zorlu bir seriye çıkacaklarına dikkat çekerek, “Kurallar gereği üst sırada yer alan takım saha avantajını elinde bulunduruyor ve 2 galibiyete ulaşan takım bir üst tura yükseliyor. Play-off maçları her zaman zorlu geçer. Takım olarak tüm tedbirleri alıyoruz. Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak rövanş öncesi avantajı yakalamak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Özellikle iç sahada taraftarımızla da bütünleşerek yenemeyeceğimiz takım yok” dedi.
Selçuk Üniversitesi ile Akhisar Belediye arasındaki ilk maç cumartesi günü saat 15.00’te Kampus 19 Mayıs Spor Salonu”nda oynanacak. Takımlar bu maçın rövanşında ise 31 Mart Çarşamba günü Akhisar’da karşı karşıya gelecek. Bu iki maçta 1-1’lik eşitlik olursa turu geçen taraf 3 Nisan Cumartesi günü Konya’da oynanacak maçın ardından belli olacak. Ekibimiz bir üst tura çıkması halinde ise Fmv Işıkspor-Finalspor eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri