Gözler Ahmet Önay’da olacak

Anadolu Selçukspor’un tecrübeli stoperi Ahmet Önay bu sezon istediği forma şansını bulamadı.

Anadolu Selçukspor’un tecrübeli  stoperi Ahmet Önay bu sezon istediği forma şansını bulamadı. Geçtiğimiz sezonlarda takımın en istikrarlı ve başarılı isimlerinden olan tecrübeli stoper, takıma   Volkan Koçaloğlu ve Berat Çetinkaya’nın katılmasıyla birlikte daha az forma şansı buldu. Önay Geçtiğimiz sezonlarda takımın defansında başarılı işlere imza atarken ileri uçta da attığı kritik gollerle takımının kritik galibiyetler almasına büyük katkı yaptı.

BU SEZON 19 LİG MAÇINA ÇIKTI

Anadolu Selçukspor’un tecrübeli stoperi  Ahmet Önay  bu sezon 19 maçta 18 kişilik kadro içinde yer alırken 4 maça ilk onbirde başladı. Önay  3 maçta sonradan oyuna dahil olurken 12 maçta ise kadroda olmasına rağmen oyuna girmedi.  Ahmet Önay bu maçlarda toplamda ise 499 dakika forma giydi. Önay Ziraat Türkiye Kupasında da iki maça ilk onbirde başladı ve 180 dakika forma giydi.  

VOLKAN YOK AHMET VAR

Anadolu Selçukspor’un  Amed Sportif ile oynadığı mücadelenin 12. dakikasında rakibine yaptığı sert hareketle kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Volkan Koçaloğlu  hafta sonu iç sahada oynanacak Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.  Zorlu müsabakada Volkan Koçaloğlu’nun  kırmız kartla oyun dışında kalmasının ardından teknik direktör Cenk Özcan  Arif Demir’i oyundan alarak stoper Ahmet Önay’ı sahaya sürdü.  Önay Volkan Koçaloğlu’nun yokluğunda iyi bir performans ortaya koyarken, Pazar günü iç sahada oynanacak Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında ilk onbirde ki yerini alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri