Gözler 3'ünün üzerindeydi

Atiker Konyaspor’un Erzurumspor ile oynadığı maçta Zuta ilk resmi maçına çıkarken bu sezon fazla forma şansı bulamayan Opanasenko ve Ali Turan sahada yer aldı. 3 futbolcu gösterdiği performansla göz doldurdu

 

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısı başladı. Atiker Konyaspor, 18.hafta maçında Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’a konuk oldu. Yeşil-beyazlılar rakibini Ömer Ali ile Volkan’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Birçok oyuncusundan yoksun sahaya çıkan Atiker Konyaspor’da eksiklerin yerine forma giyen futbolcular gösterdiği performansla göz doldurdu. Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Ali Turan ile Opanasenko Erzurum maçında ilk 11’de yer alırken Zuta ise ilk resmi maçına çıktı.

ZUTA FORMAYI GİYDİ

Atiker Konyaspor’un devre arasındaki tek transfer olan Leonard Zuta, yeşil-beyazlı forma ile ilk resmi maçına Erzurum’da çıktı. Maça ilk 11’de başlayan Makedon sol bel, performansıyla göz doldurdu.Zuta, mücadelede girdiği 9 ikili mücadelenin 8'ini, 4 hava topu mücadelesinin de 4'ünü kazandı ve ilerleyen dönem için umut verdi. Ferhat’tan formayı kapan Zuta’nın Antalyaspor maçına da sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.

OPANASENKO, SKUBİC’İ ARATMADI

Erzurumspor maçında Skubic’in kart cezası nedeniyle sağ bekte Evgen Opanasenko forma giydi. Sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Ukraynalı futbolcu bu sezon 7 maçta forma giydi. 5’i ilk 11 olmak üzere 7 maçta forma giyen Opanasenko, 534 dakika forma giydi. 28 yaşındaki sağ bek Skubic’in yokluğunu aratmadı. Opanasenko gösterdiği performansla göz doldurdu.

ALİ TURAN STOPERDE FORMA GİYDİ

Atiker Konyaspor’un Erzurumspor ile oynadığı maçta sahaya kaptan olarak çıkan Ali Turan stoperde görev aldı. Stoper mevkiinde Selim Ay, Uğur Demirok gibi oyuncuların sakatlığı nedeniyle Aykut Kocaman’ın şans verdiği deneyimli stoper defansta adeta kuş uçurtmadı. Ali Turan gösterdiği performansla ‘ben burdayım’ mesajı verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri