Gözler 3. Lig’de

Süper Grup’ta 2009-2010 futbol sezonunu şampiyon tamamlayan Sarayönüspor, gözünü 3. Lig’e çevirdi. Terfi maçlarının hazırlıklarına başlayan Sarayönü, Konya’yı iyi temsil etmek istiyor

Sarayönü Belediyespor’da gözler 3. lig terfi maçlarına çevrildi. Yeşil-beyazlı kulübün 2. Başkanı Halil İbrahim Turan, katılmak için değil hedefe ulaşmak için terfi maçlarına katılacaklarını söyledi. Sezon başında belirledikleri hedefe tek tek ulaştıklarını dile getiren Turan, “Sezon başında yönetim olarak bir araya gelerek hedef belirledik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık ve güçlü bir kadro kurduk. Kurduğumuz kadro Süper Grubu birkaç hafta öncesinden şampiyonluğu garantileyecek kapasiteye sahipti ancak, yaşadığımız şanssızlıklar ve hatalar son haftaya kadar mücadele etmemizi sağladı. Sezon bitiminde de mutlu sona ulaştık. Bu başarı da emeği geçen başta Belediye Başkanımız Mehmet Güney olmak üzere antrenörlerimiz Niyazi Kart, Ercan Savrum ve futbolcularımıza, bu takıma maddi-manevi destek sağlayan kurum ve esnaflara, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Çok iyi bir sezon geçirerek hem süper grupta hem de gençler kategorisinde şampiyon olduklarını dile getiren Turan, “Sarayönü’nün tarihi boyunca görmediği heyecan ve başarıyı ilçeye yaşattık. Bunda da en büyük pay futbolcularımızın. Bizlere büyük bir sevinç yaşattılar. Önümüzde yaklaşık 1 aylık bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip, 3. Lige çıkacağız. Terfi maçlarında Konya’yı en iyi şekilde destekleyeceğiz. Konya spor camiasının desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.
TERFİ HAZIRLIĞI BAŞLADI
Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sarayönüspor’da terfi maçlarının hazırlıkları başladı. Deplasmanda oynanan Ç.Çumra Belediyespor maçının ardından futbolculara verilen izin tamamlandı. 5 günlük aranın ardından Cumartesi günü top başı yapan yeşil-siyahlılar, hazırlıklarını önümüzdeki hafta sonuna kadar devam ettirecek. Terfi maçları öncesinde hazırlık maçlarıyla kendini denemek isteyen temsilcimiz, cumartesi günü hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Öte yandan sezonun ilk yarısında sakatlanarak normal sezonu kapatan Erol’un durumu iyiye gidiyor. Takımlara birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayan tecrübeli futbolcunun terfi maçlarına kadar hazır olması bekleniyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri