Gözaltın Alınan Polis Müdürünün Eşi: O Kutlu Kervana Biz De Katıldık

Antalya'da polise yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan eski İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Bülent E.'nin eşi Şengül E., "Allah'a şükürler olsun ki bu kutlu kervana biz de katıldık. Kurban Bayramı öncesi biz de kurbanların...

Antalya'da polise yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan eski İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Bülent E.'nin eşi Şengül E., "Allah'a şükürler olsun ki bu kutlu kervana biz de katıldık. Kurban Bayramı öncesi biz de kurbanların arasına girdik. Hz. İsmail gibi kurban olduk. Allah'a şükür yüzümüz ak, alnımız ak." dedi.

Terör örgütü PKK'nın Amanos yapılanmasına yönelik operasyonu gerçekleştiren ekibe yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan polis müdürleri ve rütbesiz personelin yakınlarının bekleyişi devam ediyor. Usulsüz dinleme, evrakta sahtecilik ve kişisel bilgileri kaydetme suçlamasıyla istihbaratçılara yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan eski İstihbarat Şube Müdürü Bülent E.'nin eşi Şengül E., böyle bir operasyonu beklediklerini söyledi. "Sonunda oldu." diyen E., "Allah'a şükürler olsun ki bu kutlu kervana biz de katıldık." ifadesini kullandı. Allah'ın taktir ettiği hiçbir şeyin geri döndürülemeyeceğini belirten E., "Onun yani yaktığı ateşi hiç kimse söndüremez. Bu Kurban Bayramı'nda biz de kurbanların arasına girdik. Vatanımız ve milletimizin bekası için her türlü fedakarlığı yaptılar. Her türlü çalışmalarda bulundular. Allah'a şükür yüzümüz ak, alnımız ak. Biz de Hz. İsmail gibi bu bayramda kurban olduk." şeklinde konuştu. Kendisinin ve arkadaşlarının başlarının dik olduğunu belirten E., eşlerinin hiçbir zaman suç işlemediğini, bunların gelip geçici olduğunu söyledi. Eşinin çok önemli operasyona imza attığını belirten E., sözlerine şöyle devam etti: "Eşim yıllardır gece gündüz çalıştı. Bizim hafta sonlarımız olmadı. Süreçten sonra 4 -5 defa yeri değişti. En sonda da nöbetçi müdürlüğüne alındı. Ona da imza attırdılar. Ama Allah'a şükür biz biliyoruz. Sonuna kadar arkasındayız. Arkadaşlarımız da öyle. Sonuna kadar hep arkasında olacağız. Biliyoruz onlar da orada huzurlu. Çünkü hiçbir şekilde yanlış bir iş yapmadılar. Biz bundan kesinlikle eminiz. Yaptıkları hukuksuz hiçbir şey yok. Yaptıkları her şey savcılık kararıyla onların izniyle. Her zaman savcıdan izin aldılar. Onların emriyle hareket ettiler."

'MİLLETİMİZ İÇİN EŞLERİMİZİ FEDA ETMEYE HAZIRIZ'

Konuşmasında oldukça metanetli olduğu gözlenen Şengün E., "Eğer bu ülke milletimiz için, musibetlerin gelmemesi için eşlerimiz feda olacaksa, biz feda etmeye hazırız. Bizler de feda olmaya hazırız. Her şeyden önce vatanımız, milletimiz. Allah mazlumların sahibidir." dedi.

'KAPIYI PARAVANLA KAPATTILAR'

Polislerin gözaltına alındığı TEM şubede ise ilginç bir gelişme yaşandı. Gözaltına alındıktan sonra binanın zemin katındaki nezarethaneye konulan polislerin görüntüsünün alınmaması için giriş kapısı paravanla kapatıldı. Kapının üzerine ise personel için 'giriş ve çıkışlar ön kapıdandır' yazısı asıldı.

Paravanla basın mensuplarının görüntü almasının önlenmesi yanı sıra daha önce İstanbul ve Ankara'da yapılan operasyonda olduğu gibi polislerin bağırarak açıklama yapmalarının önüne geçilmek istendiği öğrenildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri