Göz ‘Tepe’yi aşmak istiyor

Anadolu Selçukluspor bugün deplasmanda Lig 2.’si Göztepe’ye konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip güçlü rakibini yenerek alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Göztepe’nin başında Anadolu Selçukluspor’u geçen sezon çalıştıran Zafer Turan bulunuyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor bugün sezonun 21. hafta maçında deplasmanda grup 2.’si Göztepe’ye konuk olacak. Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da  başlayacak. Karşılaşmayı Batman Bölgesi Ulusal Hakemi Yavuz Çetin yönetecek. Yavuz’un yardımcılıklarını Siirt’ten Çetin Demirhan ve Diyarbakır’dan Şaban Azizoğlu yapacak. Müsabakanın 4’üncü hakemi Diyarbakır’dan Adem Elgörmüş.

ANADOLU 2. YARIYA İYİ BAŞLADI  
Anadolu Selçukluspor 2. yarıda oynadığı 3 maçta 6 puan toplayarak  geride kalan 3 haftada grubun en fazla puan toplayan takımı oldu. Yeşil-beyazlı ekip yakaladığı çıkışı güçlü Göztepe karşısında da devam ettirmek istiyor. Anadolu Selçukluspor sezonun ilk yarısında rakibine 2-0 yenilmişti.

GÖZTEPE EVİNDE YENİLMİYOR
Anadolu Selçukluspor’un bugün konuk olacağı İzmir temsilcisi Göztepe sahasında sadece tek yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı ekip  sahasında oynadığı 10 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 11 gol atan Göztepe kendi kalesinde ise 5 gol gördü. Sarı-kırmızılı ekip sahasında ve deplasmanda ciddi bir taraftar desteği görüyor. Göztepe evindeki maçları yoğun bir taraftar topluluğuna karşı oynuyor. Sarı-kırmızılı ekibin evindeki en büyük silahlarından birisi de taraftarı olarak ön plana çıkıyor

SELÇUKLU SADECE 2 MAÇ KAZANDI
Bugün deplasmanda 10. maçına çıkacak olan Anadolu Selçukluspor’un dış saha karnesi zayıf. Yeşil-beyazlı ekip bugüne kadar deplasmanda 9 karşılaşma oynadı ve sadece 2 galibiyet alabildi. Anadolu Selçukluspor diğer 7 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 9 maçta 7 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü. Anadolu Selçukluspor rakibi karşısında kazanarak hem alt sıralardan uzaklaşmak hem de deplasman karnesi düzeltmek istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri