Görkem: Süper Lig’e çıkacağız

Kartalın yeni transferlerinden Ahmet Görkem Görk, Konya şehri ve Konyaspor, süper ligi hak ediyor.
Tek düşüncemiz başarılı bir sezon geçirerek Konyaspor’u asıl yeri olan Turkcell Süper Lig’e çıkartmak ve orada daha büyük hedefler peşinde koşan kalıcı bir takım olmasını sağlamak. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Yeşil-beyazlı ekibin renklerine bağladığı Ahmet Görkem Görk, çalışmaların çok iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Her şeyimizle Konyaspor’un başarılı olmasına adına mücadele vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnanmış kadrosuyla Konyaspor belirlenen hedefe sezon sonunda mutlaka ulaşacaktır.”
Konyaspor’un Turkcell Süper Lig’den düşmesinin birçok kişiye olduğu gibi kendisi içinde büyük bir sürpriz olduğunu söyleyen Ahmet Görkem Görk, “Dışarıdan bakıldığında Konyaspor’un ligden düşmesi çok zor görünüyordu. İyi bir kadroya sahipti. Ama işler her zaman istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Sonuçta istenmeyen oldu ve Konyaspor küme düştü. Geçmişle yaşamak insanlara bir şey kazanmıyor. Şimdi sezona yeni bir hoca ve yeni bir takımla sezona büyük hedeflerle giren bir takım var. Ben de bu takımın bir parçası olmak istedim. Diğer kulüplerden de transfer teklifleri aldım. Ama Konyaspor’un hedefler konusunda en iddialı ve istekli takım olduğunu gördüm. Burada oynamak istedim ve oturup konuşarak anlaşma sağladık. Takımda gerçekten her şey çok güzel. İnanılmaz bir arkadaşlık, birlik-beraberlik var. Beklediğimden daha iyi bir ortamla karşılaştım. İyi çalışıyoruz. Adeta ağabey-kardeş ilişkisinde olduğumuz kaliteli bir teknik ekiple çalışıyoruz. Bütün bu olumlu gelişmeler bir araya geldiğinde işimiz biraz daha kolaylaşıyor. Yapacağımız hazırlıklar ve oynayacağımız maçlarla lige kadar var olan eksiklerimizi asgariye indirmek ve sezona en hazır halde girmek istiyoruz” diye konuştu.
Takımın parçası olan herkesin tek hedef olan Turkcell Süper Lig’e çıkmak etrafında kenetlendiğini ifade eden Görkem Görk, “Bank Asya 1.Lig’de misafir olduğumuzu düşünüyorum. Konya şehri ve Konyaspor, Turkcell Süper Lig’i gerçekten hak ediyor. Bunun için çaba sarf edeceğiz. Gerçek anlamda takımız. Birlik-beraberliğimizi sezon boyunca devam ettirerek tek düşüncemiz olan başarılı bir sezon geçirip Konyaspor’u asıl yeri olan Turkcell Süper Lig’e çıkartmak ve orada daha büyük hedefler peşinde koşan kalıcı bir takım olmasını sağlamak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri