Görkem: Korkmuyoruz

Süper Lig'in ve Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu'nun iki şampiyonunun sezonun ilk maçında karşı karşıya gelecek olmasının çok güzel bir durum olduğunu ifade eden defans oyuncusu Görkem Görk, kimseden çekinmediklerini ve kendi güçlerini sahaya yansıtarak sez
Kartal’ın genç futbolcusu Görkem Görk, "Tesadüftür geçen sezonun iki şampiyonu ligin ilk haftasında karşı karışıya gelecek. İlk maçlar her zaman için zor geçer. Ancak biz mücadele ettiğimiz ve kazanmak adına sahada elimizden gelen gayreti gösterdiğimiz sürece emeklerimizin karşılığını bir şekilde alacağımıza inanıyoruz. Kimseden korkumuz yok. İyi çalışıyoruz. Sezonun ilk maçından iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

Yeni bir takım olduklarını ve bunun zorluklarını yaşamamak adına uyum sürecini mükemmel bir arkadaşlık ortamıyla atlattıklarına inandıklarını da sözlerine ekleyen Görkem, "Takımımıza ihtiyaç dahilinde çok yeni oyuncular transfer edildi. Yeni takımların ve oyuncuların bir araya gelmesi zamana gereksinim doğurur. Ama biz bu süreci fazla sıkıntı yaşamadan geride bıraktık diyebiliriz. Biz gerek saha içerisinde gerekse saha dışında iyi anlaştığımız sürece bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Esasında genç bir ekibiz. Ama tecrübeli oyuncularımızda var. Tek düşüncemiz el ele vererek Konyaspor'un başarılı olmasını sağlamak" diye konuştu.

Yeni sezon hedefleri ile ilgili de görüşlerini açıklayan tecrübeli futbolcu, "Bizim geçen seneki en büyük hedefimiz Konyaspor taraftarını ve camiasını mutlu etmekti. Bunu da başardık. Yeni sezonda da bunu devam ettirmek istiyoruz. Kişisel hedefim öncelikli olarak Konyaspor formasıyla Süper Lig'de düzenli olarak oynamak. İlerisi için ise 3 büyüklerde forma giymek istiyorum" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri