Goodyear, kamyoncularla

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, Yol Arkadaşı kamyoncu müşterileri ile Konyada bir araya geldi

Konya’da Goodyear Türkiye Pazarlama Direktörü Alper Yüksel’in de katıldığı etkinlikte Goodyear yetkilileri katılımcıları kamyon lastiklerindeki yenilikler, yeni ürünler ve kampanyalar ile ilgili bilgilendirdi. Goodyear’ın tüm tüketicilerinin istek ve beklentilerine büyük önem verdiğini belirten Goodyear Türkiye Pazarlama Direktörü Alper Yüksel, “Her yıl gerçekleştirdiğimiz “Yol Arkadaşım” aktivitemizle yeni ürün ve hizmetlerimiz konusunda kamyoncu dostlarımızı bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Bunun yanında tüm zorlu koşullarda da satış ve satış sonrası hizmetlerimizle onlarla birlikte olduğumuzun altını çiziyoruz” dedi.

 

Goodyear’ın tecrübelerini ve bilgi birikimini kamyon lastikleri segmentinde de en iyi şekilde kullandığının altını çizen Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Kamyon Lastikleri Ürün Müdürü Faruk Uslu ise, “Biz Goodyear olarak kamyoncuları anlıyoruz ve her zaman onların yanındayız. “Yol Arkadaşı” Goodyear aktivitemizin amacı, çok geniş bir coğrafyaya yayılmış kamyoncu dostlarımızla bir araya gelmek ve onları yenilikçi ürünlerimiz ve hizmetlerimiz konusunda bilgilendirmek... Goodyear, gerek sunduğu kampanyalar gerekse satış sonrası hizmetleriyle kamyoncu müşterilerinin daima yanında olacaktır” dedi.

 

GOODYEAR KAMYON LASTİKLERİ PARA İADE GARANTİLİ

 

Goodyear, 21 Mart 2011 tarihinden itibaren “Yol Arkadaşım” aktivitesi yaptığı tüm noktalarda, aktiviteye katılan müşterileri için “Para İade Kampanyası” başlatıyor. Kampanya dahilinde tüketiciler Goodyear yetkili bayilerinden satın aldıkları lastikleri, sebebi ne olursa olsun satın aldıkları tarihten itibaren 3 ay içerisinde iade edebiliyor. Kampanyadan yararlanmak için lastiğin çalışır durumda ve yüzde 20’den az aşınmış olması yetiyor. Tüketiciler ilgili bayilerden, bayi kaşesi ile yaptıkları alımlarda, 3 ay içerisinde değişim ya da para iadesi alabiliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri