Gönüllü kayınpeder aranıyor

Kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi binlerce genci evlendiren Mehir Vakfı, şimdi de İstanbula şube açarak hizmet ağını genişletmeyi hedefliyor.
 Önümüzdeki yıl İstanbul’da şube açarak, ekonomik sıkıntı çeken İstanbullu gençlerin evlenmesine yardımcı olacaklarını ifade eden Mehir Vakfı Genel Başkanı Mustafa Özdemir, ihtiyaç sahibi gençlerin hayır dualarını almak için, ‘Gönüllü Kayınpeder’ aradıklarını söyledi. Konya dışında Balıkesir, Bitlis, Aksaray, Karaman gibi çevre illerden gelen gençlere yardım eli uzattıklarını ifade eden Özdemir, son olarak İstanbul’da şube açmayı kararlaştıklarını söyledi.
Bugüne kadar 7 bin gencin evlenmesine destek verdiklerini söyleyen Özdemir, “Vakıf olarak İstanbul’da açacağımız şube ile bu rakamı üçe katlamayı hedefliyoruz. Bunun için vakfımıza destek olacak gönüllü kayınpederlere ihtiyacımız var. Amacımız Türkiye’nin her yerinde maddi imkansızlık nedeniyle evlenemeyen gençlerin yuvasını hazırlamak. Vakfımızın çalışmalarına destek olmak veya bir çifte gönüllü kayınpederlik yapacak olan hayırseverlerin müracaatları halinde kendilerine her konuda yardımcı olmaya hazırız” diye konuştu.


ALİ SAİT ÖGE
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri