Gönülden Nağmeler ile gönül kazandılar

Meram Gödene TOKİ İlköğretim Okulunda düzenlenen, Gönülden Nağmeler isimli yılsonu gecesi çok sayıda davetlinin katılımı ile yapıldı

Meram Gödene TOKİ İlköğretim Okulu’nda düzenlenen, ‘Gönülden Nağmeler’ isimli yılsonu gecesi çok sayıda davetlinin katılımı ile yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, Meram Belediyesi, S.Ü. Engelsiz Yaşam Öğrenci Topluluğu, S.Ü. Engelsiz Yaşam Birimi, Mevlana Engelliler Spor Kulübü ve Sevgi-Der’in katkıları ile düzenlenen gecede ilköğretim okulunun tanıtım gösterisi, öğrencilerin sunduğu halk oyunları gösterileri ilgi ile izlendi.

Geceye Büyükşehir Belediyesi Tekvando ekibi ile, Meram Belediyesi gecenin organizesi ile destek verirken Görme Engelli sanatçılar ise birbirinden güzel türküleri ile gönülleri kazandı. Kısa adı Sevgi-Der olan Sevgiye ve Yardıma Muhtaç Tüm Çocukları Koruma ve Eğitme Derneği ise iki engelli öğrenciye tekerlikli sandalye vererek hem miniklerin hem ailelerinin dualarını aldı.

Meram Gödene TOKİ İlköğretim Okulu Müdürü Harun Avcu, kendilerine destek veren tüm kirim ve kuruluşlara teşekkür ederek, “Yeni eğitime başlayan okulumuzda yaptığımız etkinlikler ile hem öğrencilerimizin hem ailelerinin güzel vakit geçirmelerini arzu ettik. Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz sertifika töreninin ardından bugün gerçekleştirdiğimiz gecede bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından geceye destek veren kurumlara plaket verildi. Gece,  Türk Halk Müziği dalında güzel bir konser veren görme engelli sanatçıların birbirinden güzel türküleri ile sona erdi.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kültür Sanat Haberleri