"Gönül Hırsızı, Ekmek Teknesi’nin Gençlere Hitap Eden Versiyonu Olacak"

Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, Tekden Film tarafından çekimleri yapılan ve 2 Aralık’ta TRT’de yayınlanmaya başlayacak olan “Gönül Hırsızı” dizisinin herkes tarafından keyifle izlenebilecek ve özellikle gençlere yönelik mesajların aktarı.

Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, Tekden Film tarafından çekimleri yapılan ve 2 Aralık’ta TRT’de yayınlanmaya başlayacak olan “Gönül Hırsızı” dizisinin herkes tarafından keyifle izlenebilecek ve özellikle gençlere yönelik mesajların aktarıldığı bir komedi dizisi olduğunu ifade etti. Bu diziyi ailelerin çocukları ile birlikte izlemesini tavsiye eden Tekden, Gönül Hırsızı’nın, Ekmek Teknesi dizisinin gençlere hitap eden versiyonu olduğunu dile getirdi.

Dr. Kemal Tekden, sanatçı Hasan Kaçan ile birlikte 6 ay önce çekimlerine başlanan Gönül Hırsızı dizisinin içeriği hakkında da bilgiler verdi. Gençlere yönelik birçok farklı dizilerin yapıldığını ve televizyonlarda yayınlandığını anlatan Kemal Tekden, bu dizilerde çocukların ahlakını bozan ince detayların bulunduğunu aktarıyor. Kemal Tekden, "Birçok dizide verilen mesajlara bakıldığında, çocuklarımız, gençlerimizi yoldan çıkaracak, bizim fark edemediğimiz şuur altına hitap edecek, gençlere farklı farklı mesajlar veriliyor. Biz bunları kendi değerlerimizle uygun mesajlar vermek istiyoruz. Gönül Hırsızı, seviyeli, herkesin sevebileceği komedi dizisi olacak. Hasan Kaçan büyük bir sanatçı. Ekmek teknesinin gençlik versiyonu gibi. Orada Herodot Cevdet’i oynamıştı. Orada yaptıkları halen aklımızda. Burada farklı bir tarz oluşturuyor. Donanımlı bir kişi olarak ortaya çıkıyor. Dizi filmi seyredince bunları göreceğiz." dedi.

Kemal Tekden, 6 aylık süreçte Hasan Kaçan bey ili ortak bir proje üzerinde çalıştıklarını anlatarak, şunları söyledi: "TRT 1’de 2 Aralık’ta başlayacak Gönül Hırsızı dizi çekimlerinin 3 bölümü tamam. 4’üncü bölümü çekimi yapılıyor. Gençliğe yönelik bir komedi ama mahalle dizisi. Burada bizim değerleri hakim kılmak şartı var. Hasan Kaçan başrolde. Senarist o. Mehmet Bozdağ yapımcısı, şirketin ortağı aynı zamandı. Tanınmış sanatçılarımız burada oynuyor. Gençlerin hayata bakışı, doğruyu bulmaları ve hayatlarında yanlış yapmamalarına yönelik bilgilerin verileceği dizi. Gençlerin seviyesine inmeyince onlara yol gösteremiyoruz. Bilgi vermiyorsunuz. O nedenle onların seviyesine inerek en azında aktarılmak istenilenleri iletmeye çalıştık."
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri