Gönlü Şekerli Ömer Alide

Konyaspor yönetimi yeni sezona güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapıyor

Konyaspor yönetimi yeni sezona güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yaparken, yeşil-beyazlılar, Konya Torku Şekerspor’un Milli oyuncusu Ömer Ali Şahiner’i transfer etmek için kolları sıvadı

 

Konyaspor’da hareketlilik devam ediyor. Teknik direktör sorununu bir an önce çözmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, dış transferde ise önceliği Şekerspor’un genç Milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner’e verdi. Pazartesi akşam yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından listede yer alan teknik direktör adaylarıyla görüşmelere başlayan Konyaspor yöneticileri, yeni teknik direktörü en geç hafta başına kadar bitirmeyi hedefliyor. Bank Asaya 1. ligi tanıyan teknik adamların yer aldığı 5 kişilik listede yer alan isimler açıklanmadı. Konyaspor’da iç transfer yeni teknik direktörle yapılacak görüşmenin ardından şekillenecek. Dış transferde ise Şekerspor yöneticileriyle Ömer Ali Şahiner için görüşmelere yapıldığı kaydedildi.. Konyaspor yönetimi, yeni bir transfer yasağıyla karşılaşılmaması için iç ve dış transferi bir an önce bitirmek istiyor. Konyaspor’un son şampiyonluk kadrosunda yer alan solbek Ramazan Kahyaoğlu’nun bonservisinin elinde olduğu, yeşil-beyazlı kulübün bu futbolcuyla ilgilendiği ileri sürüldü.

Konyaspor’da; Pawelek, Perez, Erdinç, Gökhan, Ertuğrul ve Can Parlayan ile birlikte kaleciler Ercüment, Nazmi ve genç futbolcu Ali Kireş’in de sözleşmelerinin sona erdiği bildirildi. İçlerinde Kere, Abdülkerim Kılıç, Abdullah ve Muhammet’in sözleşmelerinin ise 2013 sezonu sonunda biteceği kaydedildi.

Abdülkerim Bardakçı, Feyyaz, Robak, Recep, Serkan ve Selim ile birlikte 9 futbolcunun 2014 sezonu sonuna kadar sözleşmelerinin devam edeceği açıklandı. Ancak, Robak’ın kalmak istemediği, bu nedenle kendisine kulüp aradığı ileri sürüldü. Yeşil-beyazlı takımda Serbay ve Tolga ile birlikte 3 futbolcunun sözleşmesi 2015, Ali Dere ve Aykut Uluç’un sözleşmelerinin de 2016 sezonu sonunda biteceği bildirildi.

SELİM AY MİLLİ TAKIMDA

Konyaspor’un başarılı stoperi Selim Ay’ın da aday kadrosunda yer aldığı Ümit milli takım bugün grupta 7. maçına çıkacak. Ümit Milliler, 2013 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası eleme turu maçında bugün Macaristan ile deplasmanda karşılaşacak. Szekesfehervar kentindeki Sostoi stadında oynanacak ve saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Vlado Glodoviç yönetecek. Ümit Milli Takımı 6 maçta 12 puanla ikinci sırada yer aldığı 7. Grup'ta, İtalya 5 maçta 15 puanla lider durumda bulunuyor. Millilerin ilk maçta İstanbul'da 2-1 yendiği Macaristan ise oynadığı 4 maç sonunda henüz puan alamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri