Gönen: MHP üzerinde oyun oynanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Prof. Dr. Sait Gönen seçim çalışmalarına Seydişehir ve köylerinde devam etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Prof. Dr. Sait Gönen seçim çalışmalarına Seydişehir ve köylerinde devam etti. MHP İl Başkanı Ali Yücel, vekil adayı Hasan Kaya ve Oktay Metli ile birlikte Beyşehir’de seçim bürosu açılışına da katılan Gönen, MHP üzerinde oyunlar oynandığını ve MHP’nin meclis dışı bırakılmaya çalışıldığını vurgulayarak,sandık başında halkı duyarlı olmaya davet etti.

Seçim çalışmaları doğrultusunda Seydişehir ve köylerinde ziyaretlerde bulunan Sait Gönen , MHP’ de son günlerde yaşanan kaset olaylarının planlı olarak organize bir şekilde yapıldığını ve MHP’nin meclis dışında bırakılması için çok çirkin bir tezgah düzenlendiğini söyledi. Gönen AKP ve CHP’nin AB ve Güneydoğu politikaları konusunda aynı düşüncelere sahip olduklarını ve aralarına BDP’yi alarak oluşturdukları saç ayağıyla MHP’yi parlamento dışında bırakmaya çalıştıklarını vurguladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri