Gollü galibiyetleri evde aldı

Anadolu Selçukspor bu sezon en gollü galibiyetleri evinde aldı. Anadolu Selçukspor bugüne kadar 26 maça çıktı.

Anadolu Selçukspor bu sezon en gollü galibiyetleri evinde aldı. Anadolu Selçukspor bugüne kadar 26 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda en gollü galibiyetleri iç sahada aldı.  Anadolu Selçukspor sezonun ilk yarısında Anadolu Üsküdar maçında rakibine 3 gol atmayı başardı. Yeşil-beyazlı ekip 2. Gollü galibiyetini yine evinde Kahramanmaraşspor’a karşı 3-2’likskorla aldı. Anadolu Selçukspor  3 maçta ise 2 gol atma başarısı gösterdi.  Yeşil-beyazlı ekip en fazla golü ise  Bandırmaspor, Anadolu Üsküdar, Orduspor ve İstanbulspor  karşısında yedi.  Anadolu Selçukspor’un ligin küme düşme hattında bulunan  Kahramanmaraşspor ,Anadolu Üsküdar ve  Orduspor’dan  2 gol yemesi ise dikkat çeken başka bir istatistik oldu. Anadolu Selçukspor bu sezon en farklı yenilgisini ise Bandırmaspor deplasmanında 3-0’lıkskorla aldı. 

ÇOK POZİSYON HARCADILAR

Sezon başından buyana  gol pozisyonuna giren ancak bu pozisyonları cömertçe harcayan Anadolu Selçukspor son vuruşlardaki beceriksizlik nedeniyle rakibine gol atamadı.

Pozisyonları gol çevirmekte zorlanan Anadolu Selçukspor duran top organizasyonlarında da zayıf kaldı.  Organizasyonlarda gol yapma sıkıntısı yaşayan yeşil-beyazlı ekip duran top uygulamaları ile de gol bulmada etkisiz kaldı. Anadolu Selçukspor  kornerleri ve duran toplar etkili bir şekilde kullanamadı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri