Gollerde 12 farklı imza

Geride kalan sezonda Konyaspor rakiplerine 49 gol attı. Yeşil-beyazlı ekipte skora 12 farklı oyuncu katkı yaparken Mame Diouf 9 golle Konyaspor’un en golcü oyucusu oldu

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 2022-2023 Futbol Sezonu’nda en çok kafa golü atan takım Arabam.com Konyaspor oldu. Konyaspor sezonu attığı 49 gole karşılık kalesinde gördüğü 41 gol sonucu artı 8 gol averajıyla tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’de2022-2023 sezonunu 8. sırada bitiren Konyaspor’da 12 oyuncu skor tabelasını değiştirdi. Mame Diouf 9 golle Konyaspor’un en golcü oyucusu oldu.

Muhammet Demir attığı 6 golle ikinci sırada yer alırken SonerD ikmen orta sahadan gelip 5 gole adını yazdırdı. Devre arasında takıma katılan Alejandro Pozuelo 4 gol kaydederken defansın bel kemiği Francısco Calvo 3 kez rakip fileleri sarstı. Temsilcimizde Endri Çekiçi, Guilherme Sitya, Mahir Emreli ve Oğulcan Ülgün, 2’şer golle skora katkı sağladı. Yeşil-beyazlılarda; Bruno Paz, Marlos Moreno ve Uğurcan Yazğılı da 1’er golle skor tabelasını değiştiren diğer isimler oldu.

Konyaspor’un bu sezon attığı 44 golün yaklaşık 3’te biri olan 14’ü, kafa vuruşlarıyla geldi.

14 kafa golünün 5’ine Mame Diouf imza attı. Konyasporlu oyuncular 21 golü ise ayakla attı. 6 penaltı vuruşunu gole çeviren Anadolu Kartalı’nın 3 golü de rakibin ters vuruşundan geldi. 11’er golle Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor, 10’ar golle de Yukatel Kayserispor ve Vavacars Fatih Karagümrük takip etti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri