Golden yana sıkıntılıyız

Atiker Konyaspor son haftalarda rakiplerine gol atmakta zorluk yaşarken kalesinde ise çok kolay gol görüyor. Yeşil-beyazlı ekip hem hücum hem de savunma anlamında sıkıntı yaşıyor. Atiker Konyaspor son 8 maçta 5 gol atıp 11 gol yedi.

Atiker Konyaspor son 8 haftada rakiplerine gol atmakta zorluk yaşarken kalesinde ise çok kolay gol görüyor. Yeşil-beyazlı ekip hem hücum hem de savunma anlamında sıkıntı yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip Bursaspor maçının ardından kalesini gole kapatamadı.

GOL ATAMIYOR YİYOR

Sezonun 27. haftasını 35 puanla 9. sırada tamamlayan Atiker Konyaspor, son dönemde gol konusunda sıkıntı yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip son oynadığı 7 karşılaşmada da kalesinde gol gördü.

Atiker Konyaspor, Bursaspor maçının ardından oynadığı 7 maçta kalesinde 11 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip söz konusu dönemde Yeni Malatyaspor, Kayserispor, Göztepe ve Fenerbahçe maçlarında birer gol yedi. Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Çaykur Rizespor maçlarında 2, Beşiktaş maçında 3 gol birden yedi. Yeşil-beyazlı ekip milli maçlar nedeniyle lige verilen arada oynadığı hazırlık maçlarında da kalesini gole kapatamadı.

8 MAÇIN 4’ÜNDE GOL ATAMADI

Atiker Konyaspor oynadığı son 8 maçta galibiyet alamazken 4 maçta rakiplerine gol atmayı başaramadı. Yeşil-beyazlı ekip Bursaspor ile başlayan kötü seride Bursaspor, Kayseri, Çaykur Rize ve Medipol Başakşehir maçlarında rakiplerine gol atamadı. Bursaspor ile 0-0 berabere kalan Atiker Konyaspor diğer gol atamadığı maçalar da ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip Kayserispor’a 1-0, Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir’e ise 2-0 yenildi. 8 maçın 4’ünde gol atamayan Atiker Konyaspor kalan 4 maçta ise 5 gol attı. Yeşil-beyazlı ekip Yeni Malatyaspor ile evinde oynadığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Göztepe ile de evinde 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor bu maçın son dakikalarında Skubic ile bir penaltı atışından yararlanamadı. Fenerbahçe deplasamından da 1-1 lik beraberlikle dönen yeşil-beyazlı ekip Beşiktaş deplasmanında diğer maçların aksine 2 gol birden buldu Atiker Konyaspor rakibinin 3 golüne engel olamayınca sahadan yenilgi ile ayrıldı.Yeşil-beyazlı ekip son oynadığı 8 maçta rakiplerine 5 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. Atiker Konyaspor’un genel averajı ise 0 olarak dikkat çekti. Yeşil-beyazlı ekip 27 hafta sonunda 32 gol atıp 32 gol yedi. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu evinde oynayacağı Sivasspor maçında bu istatistiği lehine çevirmek istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri