Golda, WorldFood’da büyük ilgi gördü

Bera Holding’in iştiraklerinden Golda Gıda A.Ş. Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul 2024 Fuarı’nda yeni ürünlerini gıda dünyasına tanıttı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen WorldFood İstanbul 2024 Fuarı 31 yıldır gıda ve içecek üreticilerinin ve Türkiye’nin önde gelen alıcılarının buluşma noktası olmaya devam ediyor. WorldFood İstanbul, 1 milyar dolarlık bir pazarda B2B etkinliği olarak Golda Gıda A.Ş.’nin satışlarını artırması ve yeni müşteriler elde etmesi için iyibir platform olmaya devam ediyor.

Fuarda yeni ürünlerini tanıtma fırsatı bulan Golda Gıda, ulusal ve yerel ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İHRACATIMIZI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Fuara dair değerlendirmelerde bulunan Golda Gıda Genel Müdürü Fatih Doğan, WorldFood İstanbul 2024’ün kendileri için oldukça önemli bir platform olduğunu belirtti. WorldFood İstanbul’da hem yeni ürünlerini tanıttıklarını hem de sektördeki yenilikleri takip ettiklerini dile getiren Doğan, şunları kaydetti: “Önemli stant etkinlikleri ile geride bıraktığımız WorldFood İstanbul 2024, bizim için çok önemli bir platform. Fuara katılarak hem yeni ürünlerimizi tanıtma fırsatı buluyoruz hem de sektördeki yenilikleri takip ediyoruz. Bu yıl, özellikle Z kuşağına hitap eden yeni makarna çeşitlerimizi ve sağlıklı atıştırmalıklarımızı fuar ziyaretçilerine sunma imkanı yakaladık. Yoğun tempolu yaşam tarzları, şehirleşme, farklı gelir ortalaması gibi yeni toplumsal trendler tüketicilerin ve yeni kuşakların gıda ve içecek alma alışkanlıklarını değiştirmektedir. WorldFood İstanbul, bize ihracat pazarlarımızı genişletmek ve globalde yeni iş ortaklıkları kurmak için benzersiz bir fırsat sunuyor. 71’den fazla ülkeye gerçekleştirdiğimiz ihracat rakamlarımızı artırmayı ve yeni pazarlara açılmayı hedefliyoruz. Bu nedenle fuar katılımımız, Golda Gıda’nın büyüme stratejileri açısından büyük önem taşıyor. Fuar boyunca ikram ettiğimiz makarnalarımızla birlikte, yeni ürünümüz olan Arabiata, Pesto ve Napoliten çeşnili makarnalarımızın da tadımını yaptırarak, lezzet tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunduk. Gelen misafirlerimiz, standımızda bu özel lezzetleri tatma fırsatını bulurken, aynı zamanda ürünlerimizin hikayesini de keşfetme şansı yakalıyorlar. Yakın zamanda gerçekleştireceğimiz PR çalışmalarımızla, bu yeni makarna çeşitlerimizi daha geniş kitlelere duyurmayı ve marka bilinirliğimizi artırmayı planlıyoruz. Yenilikçi lezzetlerimizi tatmak için sizleri Golda Gıda ürünlerini deneyimlemeye davet ediyoruz.”

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri