GOLDA, bakliyat grubuyla iddialı

Gıda sektöründe faaliyetlerine devam eden GOLDA, makarnadan sonra bakliyat grubunu yenilenen yüzüyle FOODist Fuarında ziyaretçilerine tanıttı.
FOODist 2010, 4’üncü İstanbul Gıda ve İçecek Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9 gerçekleştirildi. GOLDA, fuarda 126 metrekarelik alana kurduğu standında ziyaretçilere unutulmaz lezzetler tattırdı. Anadolu’nun vazgeçilmezi bulgur pilavı, usta aşçı tarafından özenle hazırlanarak ziyaretçilere ikram edildi.
2010’DA 26 BİN TON MAKARNA İHRAÇ ETTİ
GOLDA lezzetinin herkes tarafından tadılması için özenle hazırlanan soslarla ikram edilen GOLDA makarna katılımcılardan FOODist fuarında da yoğun ilgi gördü. 4.FOODist Gıda Fuarı’nın GOLDA için oldukça verimli geçtiğini söyleyen firma etkilileri, üretici ile tüketiciyi bir araya getiren 12 ayrı ülkeden 275 firma ve temsilcilerinin katıldığı Türkiye’nin en büyük gıda prakendecisi olma unvanını elinde bulunduran FOODist fuarına ve standa olan ilgiden oldukça memnun olduklarını bildirdi. GOLDA Dış Ticaret Müdürü Ümit Erol, 2010 yılı için 26 bin ton makarna ihraç ettiklerini ve FOODist fuarının yurtdışı pazar için özelliklede Asya, Avrasya ve Avrupa’dan gelen ziyaretçiler açısından önemle bir fuar olduğunu bildiklerini, 2011 yılı için ihracat rakamını artırmanın bilinci ile fuara hazırlandıklarını sözlerine ekledi.
YÜZDE 105 BÜYÜME KATEDİLDİ
GOLDA Satış ve Pazarlama Müdürü Bülent Akça da yurt dışındaki başarının yurt içine de yansıdığını, 2009 verilerine göre de 2010 yılında yurtiçinde de yüzde 105’lik bir büyüme ile 2010 yılını kapatacaklarını söyledi. Akça, müşteri odaklı bir pazarlama strateji izlediklerini, 2011 yılında daha fazla müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Akça, bu hedef doğrultusunda 2011 yılı için birçok perakendeci ile anlaşmalara imza attıklarını 2011 yılı başından itibaren raflardaki yerlerinin artacağını sözlerine ekledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri