Golcüler dümene geçince

Profesyonel liglerdeki temsilcilerimiz Torku Konyaspor ve Konya Anadolu Selçukluspor’da golcü oyuncular Gekas ve Yaser’in dümene geçmesi ise gemiler karaya oturmaktan kurtuldu.

Konya futbolunda geçtiğimiz hafta bir dönüm noktası oldu. Profesyonel liglerdeki temsilcilerimiz Torku Konyaspor ve Konya Anadolu Selçukluspor’da golcülerin uzun bir aradan sonra dümene geçmeleri ile kritik haftada alınan galibiyetler takımlarımızı rahatlattı.

KONYASPOR’DA GEKAS FARKI

Torku Konyaspor’da uzun zamandır bir arada oynamayan hücum hattında en büyük eksik olarak görünen Gekas Bursaspor maçıyla geri döndü. Yunan golcü Elazığspor maçının son dakikalarında sakatlanmış, sağlık ekibinin yardımları ile soyunma odasına gidebilmişti. Oyuncunun kaburgalarında bir sakatlık bulunduğu tespiti ardından gerekli tedaviler uygulanmıştı. Erciyesspor maçı öncesinde korse ile sahada yer alabileceği ifade edilen oyuncu riske edilmek istenmediğinden sağlık durumunun tamamen iyileşmesi beklenmişti.

4 HAFTA SONRA SAHAYA ÇIKTI

Yunan golcü uzun süren tedavisi ardından 4 hafta sahalardan uzak kalmıştı. Gençlerbirliği, Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor  maçlarında sahada olmayan Yunan Golcü’nün yokluğunda yeşil beyazlılar sadece 2 gol kaydedebildi. Gekas, kritik Bursaspor maçında ise saha da yer alarak takımını 2 golle galibiyete taşıyan isim oldu. Oyuncu karşılaşmanın ikinci yarısında attığı gollerle kendisini n de 7. Golünü kaydetmiş oldu.

YASER KENDİNE GELİYOR

Son golünü iç sahadaki Kırklarelispor maçında kaydeden Yaser Hacımustafaoğlu’da Konya Anadolu Selçukluspor’u zorlu Tarsus İdmanyurdu maçında zafere taşıyan isim oldu. 48 gündür suskun olan Yaser, Tarsus İdmanyurdu maçında 2 güzel gol ile geri döndü. Uzun zamandır mücadelesinin zayıflığı ile eleştirilen oyuncu kaydettiği goller ile bir anda takımını ateş hattından çıkartan isim oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri