Golcü Vukovic mi ? Hora mı ?

Atiker Konyaspor'da büyük umutlarla yaz transfer döneminde Romanya 1.Lig Pandurii Targu Jiu takımından transfer edilen Adrian Ioan Hora, beklentileri karşılayamadı. Hora oynadığı maçlarda 2 gol atarken stoper Jagos Vukovic bu sezon 4. golünü kaydetti.

Atiker Konyaspor'da bu sezon ligde golle tanışamayan Rumen golcü yaklaşık 1 ay sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Adrian Ioan Hora, oynadığı maçlarda da vasatı aşamadı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Ümraniyespor ile oynanan maça ilk 11’de başlayan Rumen oyuncu yine kendisinden beklenen performansın çok uzağında kaldı. Beklentileri karşılayamayan Hora Aykut Kocaman tarafından oyundan alındı ve yerine takımın gol kralı Riad Bajic girdi.

KUPADA 2 GOL ATTI

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla transfer edilen Romanyalı golcü Adrian Ioan Hora, bu sezon 14 maçta forma giydi. 7 maçta sonradan oyuna dahil olan Rumen golcü, 2 gol 1 asistlik performans gösterdi. Spor Toto Süper Lig'de 7 maça çıkan Adrian Ioan Hora golle tanışamadı. Adrian Ioan Hora geçtiğimiz sezon Romanya 1.Lig'inde 35 maçta 19 gol kaydetmeyi başardı.

Adrian Ioan Hora, ilk golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda attı. Konyaspor'un Kızılcabölükspor'u 4-0 yendiği maçta 1 gol 1 asistlik performans gösteren Hora, bu maçta yıldızlaştı. Hora, yeşil-beyazlı forma altında ikinci golü ise Konyaspor'un Gümüşhanespor'u 3-0 yendiği karşılaşmada attı. Rumen golcü, Spor Toto Süper Lig'de 7 maça çıkarken gol atmayı başaramadı.

VUKOVİC  HORA’DAN GOLCÜ

Atiker Konyaspor'un Sırp stoperi Jagos Vukovic, bu sezon Ziraat Türkiye kupasında ilk golünü atarken  toplam da ise 4.golüne imza attı

Atiker Konyaspor’un Ümraniyespor ile oynadığı  Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçının uzatmalarında kazanılan penaltıyı gole çeviren Jagos Vukovic, bu sezon 4.golüne imza attı. Takımını öne geçiren golü atan deneyimli stoper, Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk golüne attı. Jagos Vukovic’in Spor Toto Süper Lig’de de 3 golü bulunuyor. Başarılı stoper bu sezon attığı gollerle  Ioan Hora’yı geride bıraktı.

HAKAN ARMUTCU  merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri