Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda Kpss Ve Dgs Kursları Başladı

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan ve öğrencilere yönelik olarak yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ve Dikey Geçiş Sınavı’na (DGS) hazırlık kursları açıldı....

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan ve öğrencilere yönelik olarak yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ve Dikey Geçiş Sınavı’na (DGS) hazırlık kursları açıldı.

110 öğrencinin başvurduğu ve iki ay sürecek olan kursta öğrencilere, Matematik ve Sayısal Uygulamalar Dersi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Kahraman tarafından, Sözel-Mantık ve Tarih dersleri Volkan Sezgin tarafından, Türkçe ve Hızlı Okuma dersleri Burak Telli tarafından verilecek. Kurslar süresince ilgili alan hocaları tarafından ayrıca Zaman Yönetimi, Çatışma-Stres Yönetimi ve Yönlendirilmiş Çalışma eğitimleriyle birlikte sınavlara ilişkin periyodik danışmanlık ve rehberlik hizmeti de verilecek.

Bilgisayar Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehriban Emek’in koordine ettiği kurslar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin KPSS ve DGS kurslarının ücretsiz ve yüksekokul öğretim elemanları tarafından gönüllü olarak verildiğini ifade ederek öğretim elemanlarına teşekkür etti. Yrd. Doç. Dr. Çetin kurslara yüksekokul mezunlarının da katılabileceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri