Gol Şov Yapan Hollanda, Letonya İle Moral Buldu

EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına bu gece oynanan karşılaşmalarla devam edilirken, Türkiye'nin de bulunduğu A Grubu'nda Hollanda, Letonya'yı 6-0 yenerek ikinci galibiyetini elde etti.Galatasaraylı Wesley Sneijder'in 90 dakika...

EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına bu gece oynanan karşılaşmalarla devam edilirken, Türkiye'nin de bulunduğu A Grubu'nda Hollanda, Letonya'yı 6-0 yenerek ikinci galibiyetini elde etti.

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in 90 dakika forma giydiği maçta Hollanda golü erken buldu. 6. dakikada Robin Van Persie, Arjen Robben'in ortasını kafayla filelere gönderdi. 36. dakikada Van Persie'nin pasıyla buluşan Robben ceza sahası dışından aşırtma bir vuruşla Hollanda'yı 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 42. dakikada Hollanda farkı üçe çıkardı. Bu dakikada soldan topu taşıyan Afellay'ın ortasını Huntelaar filelerle buluşturdu: 3-0.

Hollanda, ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı Letonya karşısında gollerine ikinci yarıda da devam ederken. 78. dakikada Wesley Sneijder'in ortasında Van Persie'nin kafayla indirdiği topu Bruma, 4. Hollanda golü olarak filelerle buluşturdu. 82. dakikada Wijnaldum'un pasında Robben kendisinin ikinci Hollanda'nın 5. golünü kaydetti. Hollanda'yı 6-0 öne geçiren gol ise 89. dakikada Clasie'nin asistinde ikinci golünü atan Huntelaar'dan geldi.

Letonya'yı 6-0 mağlup eden Hollanda gol şovla izleyenleri coştururken, grupta ikinci galibiyetini aldı ve 6 puanla da 3. sıradaki yerini korudu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri