'Gol atacağım içime doğdu'

Emre Can: Bu maçta gol attığım için çok mutluyum, inşallah devamı gelir. Kupada da yolumuza kayıpsız devam ettiğimiz için çok mutluyum. Gidebildiğimiz yere kadar gideriz inşallah

OYUNCULAR ÇOK MUTLU

Etimesgut Belediyespor kupa maçında ilk kez Torku Konyaspor'un formasını giyen ve bir gol atıp sergilediği performansla beğeni kazanan genç oyuncu Emre Can Atila, gol atacağının içine doğduğunu ve ilk maçında bu mutluluğu yaşadığı için ayrı bir heyecanlandığını söyledi.

Kartal'ın 2-1 kazandığı Etimesgut Belediyespor kupa maçında  ilk golü atan genç oyuncu Emre Can Atila, "Maç benim adıma çok güzeldi. İlk resmi maçımdı ve ilk golümü de attım. Aykut hocama çok teşekkür ederim. Umarım daha fazla forma şansı bulur ve daha iyi işler yaparım burada. Golüm bu soğuk havada bizleri destekleyen taraftarlarımıza armağan olsun" dedi.

KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM

Emre Can Atila attığı gol ile ilgili olarak da, "Açıkçası gol atacağım içime doğmuştu. Selim ağabeyle konuşmuştuk dün gece. Gol attığım için çok mutluyum, inşallah devamı gelir. Kupada da yolumuza kayıpsız devam ettiğimiz için çok mutluyum. Gidebildiğimiz yere kadar gideriz inşallah. Alper hocanın desteği ve Aykut hocamın özel programlarıyla kendimi daha çok geliştirdim, idmanlardaki performansım arttı. Umarım maçlarda da daha çok forma şansı bularak kendimi daha üst seviyelere taşırım" derken, ilk resmi maçta giydiği formasını maç sonu engelli bir taraftara hediye ettiğini ve bunun içinde ayrıca mutlu olduğunu ifade etti.

SELİM AY: EMRE ÇOK YETENEKLİ

Torku Konyaspor'un tecrüübeli isimlerinden Selim Ay ise yaptığı açıklamada, "Gruptan birinci olarak çıkmayı garantilemiştik ama yine de bizim için bütün maçlar aynı. Disiplinden kopmamaya çalıştık, bu maçta da öyle oldu. 1-0 geriye düştük daha sonra toparladık 2-1 galip geldik. Ligde de kupada da kolay yenilmeyen bir Konyaspor izletmeye çalışıyoruz. Aynı şekilde hedefimize hem ligde hem kupada devam ediyoruz. Emre Can'da ilk maçında gol attı. Ona ayrı bir sevindik hepimiz. Gerçekten o da çok yetenekli bir futbolcu. Ben de çok samimiyim zaten onunla. Gerçekten çok seviyorum. İnşallah allah yolunu açık eder" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri