Gökyüzü Kartalları Yeni Komutanına Kavuştu

Bursa Valisi Münir Karaloğlu yeni atanan Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen'i ziyaret etti. Vali Karaloğlu ziyarette yeni başlayan eğitim öğretim döneminde Işıklar Hava Lisesi öğrencilerine başarılar...

Bursa Valisi Münir Karaloğlu yeni atanan Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen'i ziyaret etti. Vali Karaloğlu ziyarette yeni başlayan eğitim öğretim döneminde Işıklar Hava Lisesi öğrencilerine başarılar diledi.

Işıklar Askeri Hava Lisesi girişinde Hv. Plt. Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen tarafından karşılanan Karaloğlu, tören kıtasını selamladıktan sonra şeref defterini imzaladı.

Hava Lisesinde incelemelerde de bulunan Vali Karaloğlu: "Bugün güzel Bursa'mızın, güzel ve bir o kadar da köklü olan eğitim yuvasını ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile hem yeni atanan komutanına, hem de yeni başlayan eğitim-öğretim dönemiyle birlikte Hava Kuvvetlerine Pilot olarak yetiştirilecek olan, 'Gökyüzü Kartallarına' başarılar dilemek istedik" dedi.

1845 yılında bir kumaş fabrikasının kamulaştırılarak okula dönüştürülmesi ile eğitim-öğretime açılan ulu çınar Işıklar Hava Lisesi, 2008 yılından bugüne kadar Türkiye’nin pilot ihtiyacını karşılıyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri