Göksun Tünellerine 'Afşin Eshab-ı Kehf' İsmi Verilsin Eylemi

Kahramanmaraş-Göksun tünellerine 'Afşin Eshab-ı Kehf' ismi verilmesi için 35 bin imza toplayan Afşin Eshab-ı Kehf Tanıtma Platformu üyeleri, isim verilmediği gerekçesiyle tünel önünde eylem yaptı.    Kahramanmaraş’ın...

Kahramanmaraş-Göksun tünellerine 'Afşin Eshab-ı Kehf' ismi verilmesi için 35 bin imza toplayan Afşin Eshab-ı Kehf Tanıtma Platformu üyeleri, isim verilmediği gerekçesiyle tünel önünde eylem yaptı.

    Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde yapımı devam eden ve Türkiye'nin en uzun tünellerden biri olan Kahramanmaraş-Göksun tünelleri ilginç bir eyleme sahne oldu. Yaklaşık bir yıl önce Afşin Eshab-ı Kehf'i Tanıtma Platformu üyeleri tarafından Göksun tünellerine 'Afşin Eshab-ı Kehf' ismi verilmesi için 35 bin imza toplandı. Topladıkları imzaları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giderek Kahramanmaraş milletvekillerine sunan üyeler isim için söz aldı.

    Tünele bu zamana kadar 'Afşin Eshab-ı Kehf' ismi verilmemesi üzerine platform üyeleri, Göksun'a gelerek tünel inşaatı önünde eylem için toplandı. Platform üyeleri tünel girişine 'Afşin Eshab-ı Kehf Tüneli' yazılı pankart asarak tepkilerini dile getirdi.

    Üyeler eylemin ardından "Biz elimizden geleni yaptık, şimdi söz siyasilerde, verilen sözlerin bir an önce gerçekleşmesi için sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri