Gökkuşağı Koleji’nden Oryantasyon Eğitimi

Çanakkale Gökkuşağı Koleji’nde öğrenci ve velilere yönelik oryantasyon eğitimi verdi. Gökkuşağı Koleji Anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi çerçevesinde okulun tanıtımı coşkulu ve eğlenceli kutlama ile öğretmenleri...

Çanakkale Gökkuşağı Koleji’nde öğrenci ve velilere yönelik oryantasyon eğitimi verdi.

Gökkuşağı Koleji Anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi çerçevesinde okulun tanıtımı coşkulu ve eğlenceli kutlama ile öğretmenleri eşliğinde yapıldı. Eğitime, okul yönetimi, öğretmenleri, öğrenciler, veliler katıldı. Program hakkında bilgi veren Gökkuşağı Koleji Müdürü Ubeyd Karadağ, birlik beraberlik içinde yeni bir eğitim-öğretime başladıklarını belirterek, “Bugün, öğrencisi, öğretmeni, yöneticisi ve velisi ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde, yeni bir öğretim yılına daha başlamanın sevinci, heyecanı ve engin mutluluğu içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ders başı yaparak, okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluşacaklar. Yeni eğitim-öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek 2014-2015 yılının ilk oryantasyon gününde kurdeleyi kesti ve başarılar diledi.

Ardından öğrencileri velileriyle beraber sınıflarına geçerek öğretmenleriyle birlikte hoş geldin pastası kestiler. Sınıflarda gerekli açıklamalar yapıldıktan sonra okul bahçesinde öğrenciler oyunlar oynayarak, palyaçolar eşliğinde eğlenerek, yarışmalarla hoşça vakit geçirirken veliler ise veli yarışmalarıyla güzel bir gün geçirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri