Gökhanın adına anlamlı organizasyon

Geçtiğimiz yıl düzenlenen bir kick-boks organizasyonunda talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Gökhan Murat Üstel adına Uluslar arası turnuva düzenlenecek

Geçtiğimiz yıl düzenlenen bir kick-boks organizasyonunda talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Gökhan Murat Üstel adına Uluslar arası turnuva düzenlenecek. Mersin İmparator Fight Kulübü organizasyonunda Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda düzenlenecek uluslar arası turnuvanın tüm geliri Gökhan Murat Üstel’in ailesine bağışlanacak. 16 Temmuz tarihinde yapılacak turnuvaya Türkiye ile birlikte Cezayir, İran, Azerbaycan ve Gürcistan’dan sporcular katılacak. Türkiye Kick-Boks Federasyonunda desteklediği organizasyona başkanlık yapan Yılmaz Dönmez Gökhan Murat Üstel’i anmak ve ailesine destek olmak adına böyle bir organizasyon düzenlediklerini ancak Konya kulüplerin den destek göremediklerini ifade etti. Dönmez, “Mersin’de faaliyet gösteren bir kulüp olarak bu fikri Konya’da faaliyet gösteren kulüpler ile görüşmek istedik. Tam 3 defa kendilerine haber vermemize rağmen bize dönüş yapan olmadı. Sadece Asemspor Kulübü ve Tempo Spor Kulübenden Mahmut ve Hakan Gündüz ile bu konuyla ilgili olarak fikir alışverişinde bulunabildik.

Biz bu organizasyonun gelirini Konya’da yapılan bir müsabakada elim bir şekilde hayatını kaybeden Gökhan Murat Üstel’i anmak ve ailesine destek olmak için düzenliyoruz. Ancak Konya kulüplerinin buna duyarsız kalması bizleri derinden üzmüştür. Biz bu organizasyon için kendileri ile görüşmek istediğimiz zaman bizlere dönmeyen kulüpler turnuva kesinleştikten sonra bu turnuvaya katılmak istediklerini bildirdiler. Ancak bu defa da biz kabul etmedik. İnşallah bu turnuvayı anlımızın akıyla iyi bir şekilde düzenleyerek. Kazandığımız geliri talihsiz bir şekilde kaybettiğimiz genç kardeşimizin ailesine bağışlayacağız. Bu organizasyonda bizlere destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve herkesi 16 Temmuz tarihinde Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’na bekliyorum” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri