Gökhan Zan'a sıcak bakılmadı

Galatasaray'ın Selim'e karşılık Gökhan Zan'ı verme teklifine sıcak bakmayan Torku Konyaspor yönetimi, çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Mesut Bakkal yarın Konya'ya gelerek çalışmalarla ilgili yönetime bilgi verecek

Torku Konyaspor’da uzun tatil ile birlikte transferde sessizlikte devam ediyor. Teknik direktör Mesut Bakkal’ın Pazartesi günü Konya’ya geleceği öğrenildi. Torku Konyaspor’da, izin muhtemelen Haziran ayı sonuna kadar sürecek. Yönetim ve teknik kadro arasında yapılacak toplantıda alınacak karara göre, çalışmalar Temmuz başında, büyük bir olasılıkla Konya’da başlayacak ve bir hafta sonra kampa gidilecek. Kampın Yurt içi ve dışında yapılması da toplantıda belirlenecek. Galatasaray yönetiminin, Torku Konyaspor’un başarılı futbolcusu Selim Ay için teklif yaptığı haberi doğrulandı. Ancak, bu konuda ilerleme olmadı. Konyaspor yönetimi kesin kararını teknik direktör Mesut Bakkal ile yapılacak görüşmenin ardından verecek. Ancak, yeşil-beyazlıların Gökhan Zan’a sıcak bakmadıkları öğrenildi. Bu arada, teknik direktör Mesut Bakkal’ın Pazartesi günü Konya’ya geleceği ve hafta boyunca Konya’da kalarak transfer çalışmalarına katkıda bulunacağı ileri sürüldü. Bakkal’ın, Ankara’da yaptığı transfer çalışmalarıyla ilgili  yönetime bilgi vereceği de belirtildi.  .

İÇGÜL: GELİŞMELERİ PAYLAŞACAĞIZ
2013-2014 sezonunun tamamlanmasıyla birlikte izne çıkan takımımızda iç ve dış transfer görüşmelerinin başladığını açıklayan menajerimiz Seyit İçgül, transfer konusunda bilgi kirliliğine yer verilmemesini istediklerini ve en güncel haberlerin kulübümüzün resmi internet sitesi aracılığıyla paylaşılacağını söyledi.
Sezonun bitmesiyle birlikte gözlerin transfere çevrildiğini ifade eden menajerimiz Seyit İçgül, "Transfer döneminde giden-gelen oyuncu konusunda söylentilere göre hareket edildiği ve herkes kendi görüşünü paylaştığı için ortaya tam bir bilgi kirliliği çıkıyor. Bu da kulüplerde zaman zaman sıkıntılara sebep olabiliyor. Kulüp olarak sezonun tamamlanmasıyla birlikte yönetim kurulumuzla birlikte iç ve dış transfer çalışmalarına başladık. Takımımıza en yüksek katkıyı sağlayacak oyuncuları kadromuza katarken, bize faydalı olacağına inandığımız oyuncularımızla da yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim isteğimiz transferler bitmeden sağlıksız haberlerin çıkmaması. Bu konuda da transfer konusunda en sağlıklı haberleri birinci kaynaktan kulübümüzün resmi internet sitesi aracılığıyla spor kamuoyu ve camiamızla paylaşacağız. Bu noktada herkesten gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri