Gökhan Tozoğlu: Esnafın Feryadı Arşa Ulaştı! 

Siyasi Partilerin Konya’daki il başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi Siyasetin Nabzı Sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu 

Esnafın Feryadı Arşa Ulaştı! 

Ülkemiz pandemi süreci öncesinden başlayan ağır bir ekonomik kriz içerisindeyken üzerine eklenen COVİD 19 pandemisi yaşanan ekonomik krizi derinleştirmiştir. Artık tam olarak bir yılı aşkın bir süredir birçok esnafımız dükkanını kapatmak zorunda kalmıştır. Yine birçok esnafımız işinin çok önemli bir kısmını kaybetmiştir. 

Devlet, insanımız için sığınılacak limandır. Zor günlerin dostudur. Devlet "baba"dır. Yani vatandaşını yalnız ve çaresiz bırakmaz. Ancak maalesef devletimizi idare edenler pandemi süreci boyunca ortaya koyduğu başarısız politikalarla vatandaşlarımızın zorluğuna derman olamamış, insanımızı kendi halinde kendi derdiyle başbaşa bırakmıştır. 

Geçtiğimiz günlerde şehrimizde esnaflarımızın yaşadıkları ağır sorunları bir nebze de olsa iktidara duyurabilmek için ortaya koydukları eylemler bu sorunların bir göstergesi niteliğindedir. Bizler zaten sürekli sahada bu dertleri dinliyor ve iktidarın esnafın, vatandaşın derdiye dertlenmesini, insanımızın sorunlarını çözmesini istiyorduk. Ancak iktidar yetkililerinin gündemi başka. Onlar başka bir evrende yaşıyorlar. Yine maalesef ki onların gündeminde esnafın derdi, çiftçinin sorunu, işsizin yarın hayali yok. Onlar etraflarındaki mutlu azınlığı daha da mutlu hale getirme peşindeler. Onlar,  servetine servet kattıkları marifetiyle garip gurebaya azla yetinmeyi, aza şükretmeyi telkin ve tavsiye ediyorlar. 

Son 20 ayda 4 kez Merkez Bankası değişen bir ülkede, neredeyse aylık TÜİK başkanı değişen bir sistemde sağlıklı bir netice elde edilemez. Ekonominin patronu şahıslar, unvanlar değildir. Ekonominin patronu güvendir. Hukuk devleti olmazsa, insan hakları tabana yayılmazsa kusura bakmayınız kim gelirse gelsin ekonomi düzelmez, piyasa normalleşmez. 

Artık iktidarın topluma vereceği bir şey kalmamıştır. Çözüm İYİ Parti'de. Vatandaşımızın derdiye dertlenen ve ortak akılla çözüm iradesi ortaya koyan partimiz aziz milletimizin umududur. Esnaf vatandaşlarımız, çiftçilerimiz, işsiz gençlerimiz umudunuzu kaybetmeyin, çare İYİ Parti'de ve iyilerin iktidarındadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri